Merhabalar,
Şuanda başka bir operatör kullanıyoruz ve aklımda bazı soru işaretleri var. Geçiş sürecinin nasıl işlediğini tam olarak anlatabilir misiniz? Eski operatörü iptal etmeden mi basvurmaliyim yoksa iptal edip mi basvurmaliyim? Cayma bedelini hangi aşamada ödemeli ve TurkNet’e ne zaman ve nasıl ulastirmaliyim? Bilgi sahibi birisi yardımcı olup izlemem gereken adımları tek tek yazarsa çok memnun olurum. Teşekkürler.
Merhaba, Türk Telekom alt yapısı üzerinde hizmet alıyorsanız direk geçiş sağlanıyor. Farklı bir firmanın alt yapısını kullanıyorsanız veya iptal edilip Türk Telekom alt yapısında sıfırdan kayıt oluşturuyorsunuz. TurkNet kendi alt yapısı mevcutsa iptal ettirmeniz gerekir. Şimdilik sadece Türk Telekom ile ortak çalışıyorlar. Direk geçişlerde iptal ettirmenize gerek kalmadan TurkNet arayıp hizmet numarasıyla beraber kayıt yaptırıyorsunuz size ne yapmak gerektiğini ve direk geçiş onayı için bilgi veriyorlar. Cayma ücretini siz ödedikten sonra hattınız açıldı ve herşey tamamlandığında TurkNet Online İşlem Merkezi uygulaması üzerinden cayma bedel faturanızı Feshi faturası bölümüne yüklüyorsunuz. Faturadaki cayma fiyata göre size her ay indirim sağlıyorlar. Yerleşik operatörlerde ₺600’ye kadar cayma bedeli karşılıyor. Kendi alt yapısında 2500 tl ye kadar karşılıyor. 0850 288 80 81 telefondan ulaşabilirsiniz.
Eğer arkadaşlık kodunuz yoksa profilimizdeki arkadaşlık kodunu kullanabilirsiniz.
12 ay sabit fiyat kampanyasına katılırsanız ne yazık ki diğer indirimlerden faydalanamıyorsunuz.
İstediğiniz an iptal ettirebilirsiniz tahhüt yok cayma bedeli yoktur. Faturanız ilk bağlandığında çıkmadaktadır. Kontörlü hatlar gibi düşüne bilirsiniz ödeyip ondan sonra kullanıyorsunuz. İlk faturanız tam çıkar ikinci ay indirimler başlar.
Siz yazın ben silerim sıkıntı değil. Hangisi olduğunu anlamadım. DSL üzerinden hizmet alıyorsanız sayılır.
Suanki operatörüm d***türk (isim vermem doğru olur mu bilmiyorum ama anlamışsınızdır), Türk Telekom altyapisi sayılır mi?
Digitürk adsl var. TT altyapısı mi oluyor bilmiyorum.
Evet türk telekom alt yapısında oluyor. Direk geçiş işlemleri sağlaya bilirsiniz. Alt yapı sorgulaması yaparsanız port olup olmadığını ve tahmini ne kadar hız alacağınız görmüş olursunuz.
vdsl 78 mbps görünüyor, zaten TurkNet sorgulamasında da 75 mbps çıkıyordu. daha önce bahsettiğim operatör 75 mbps port olmasına rağmen 35 mbps diyip turknetten 50 TL fazla fiyat cekmisti :D. Teşekkürler ilginiz için.
Altyapı sorgulamaları güncel ve çoğu doğru değil.Geçiş tamamlanınca modem arayüzünden vdsl hattın ne kadar desteklediğini görebilirsiniz içinize sinmezse de arıza kaydı bırakıp TT ekibi isteyip kutudan ölçüm yaptırarak veya binada o değerde port var mı diğer daire sakinleri alabiliyor mu öğrenebilirsiniz.
Bunları bilin yeter sonradan sorgulamada çıkan hızı alamazsanız hayal kırıklığına uğramayın.
Cayma bedelini de şu konudaki yazıdan kendi fatura tutarınıza göre hesap yaparak 3 aşağı 5 yukarı hesaplayabilirsiniz,şu anki hizmet aldığınız firmayı ararsanız direkt sistemden söylerler.Bu hesaplama da size ön bilgi olsun saygılar