Açık açık dolandırılmam

Merhaba, öncelikle konu başlığınızın çok hoş olmadığını belirterek başlamak istiyorum. Dolandırıcı gibi ithamlar kabul edilebilir bir söylem değil…

Sizin başvurunuz yapılırken sistem size 35 Mbps’lik VDSL paketini göstermiş olabilir ancak siz mağdur olamayın diye manuel olarak sorgu yapıldığında bölgenizin bağlı olacağınız santral dolabınıza olan uzaklığından dolayı VDSL hızı veremeyeceğimizi size söylemişiz. Daha sonra ADSL olarak hizmetiniz aktif hale gelmiş ve kullanımınıza başlamışsınız.

Gönül ister ki ülkemizde tüm internet kullanıcıları VDSL yüksek hızlar ile bağlantı gerçekleştirsin ancak ne yazık ki bu günümüzde gerçekleşmesi çok zor bir ihtimal. Bakır kablolu altyapılarda daha da zor. Zaten bu altyapının sorumluluğu yerel operatör tarafında olduğu için biz müdahale edemiyoruz.

TurkNet olarak teknik destek uzmanlarımız sizin açtığınız tüm kayıtlarınızla hassasiyetli bir şekilde ilgilenerek dönüş yapmışlar ve şu an açık olan kaydınızla da hizmetinizi kontrol etmeye devam ediyorlar. Bu süreçte bir gelişme olması durumunda arkadaşlarım size kayıt üzerinden bilgi verir ve arayarak iletişime geçerler.

4 Beğeni