Abonelikle alakalı bir soru

Merhabalar, ben şuan Türk Telekom un internetini kullanıyorum taahhütüm 30 Ocakta bitiyor müşteri hizmetlerini aradım iptal işlemini başlattım şuan interneti kullanmaya devam ediyorum sadece gidip imza vereceğim sonra kapanacak 7 gün içinde TurkNet abonelik başvurusunu şimdi yapabilir miyim yoksa tamamen iptal olmasını mı beklemeliyim eski internetin? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, iptal işlemini sizin yapmanıza gerek yoktu yani TurkNet eski sağlayıcınızın aboneliğini iptal etmenize yardımcı oluyordu. Şu anda TurkNet başvuruda bulunabilirsiniz bir sorun olacağını sanmıyorum.

Şimdiden aramıza hoş geldiniz :slight_smile:

2 Beğeni

Hiç Türk Telekom un iptal olmasını beklemeyin, TurkNet e kayıt olurken abone numaranızı verin, onlar iptal için türk Telekom ile görüşüyor hiç kesinti olmadan direk TurkNet e geçişinizi yapıyorlar.

1 Beğeni

İsteseniz aşağıda ki taahhüt sayar sayfasına bilgilerinizi yazın TurkNet sizinle abonelik taşıması için iletişime geçsin. Veya direkt devre numaranız ile TurkNet abone çağrı merkezi üzerinden +908502888081 iletişime geçebilirsiniz. Başvuru yaparken mutlaka arkadaşını getir kodu kullanın.
https://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=IBV49OV81TUB