Abonelik Süresi

Merhaba, 2057981 Abone numaralı arkadaşımı TurkNet’e davet ettim. 12 Gündür geçişimiz sağlanamadı, belgeler de sorun çıktı tekrar yolladık. işleme konulmasını bekliyoruz. 48 Saat içerisin de geri dönüş yapacaklarını sesli onay alacaklarını belirttiler fakat, üstünden 56 saat geçti haylen geri dönen olmadı. Yetkililerden isteğimiz daha fazla gecikme olmadan TurkNet’e hızlı bir şekil de geçebilmek. Yardımcı olabilir misiniz? @Murat042 @EFG @ModeratriX @… (Adını bilmediğim yetkililer)

1 Beğeni

Merhabalar, arkadaşınızın evrakları sisteme yüklenerek hızlıca aktivasyon işlemlerimizi tamamlamış olacağız. Süreç biraz uzun sürmüş haklısınız… Bunun neden bu kadar uzun sürdüğünü sorgulatıyorum. Ben konuyu takip ederek en kısa süre içerisinde aktivasyon işleminin tamamlanmasını sağlayacağım. Aksi bir durum olursa bana buradan tekrar ulaşabilirsiniz.

3 Beğeni

İlgi ve alakanız için tüm yetkillilere teşekkürlerimi sunarım. İyi günler dilerim.

2 Beğeni

@EFG Günlerce süren işlemi sizlerin sayesin de 3 günün ardından bugün öğlen saatlerin de TurkNet hizmetini kullanmaya başladık teşekkür ederim.

Sizin adınıza çook sevindim. Tüm kullanıcılarımıza elimden geldiği kadar yardımcı olabilmek için buradayım :muscle: İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim :pray:

2 Beğeni