Merhabalar, 5 gün önce arayıp TurkNet’e geçiş yapmak istedim benden birçok bilgimi aldılar ve e posta gelecek spam kutunuza düşebilir ayrıca kimliğinizin arkalı önlü fotoğrafını internet sitemizden gönderilmesi gerektiğini söylediler, mail adresime günlerce belirtmeme rağmen bir mail gelmedi bu nedenle kayıtlı olan mail adresini değiştirdim ve mail gelmeyince farklı bir temsilci bana mail adresnin gerekli olmadığını ve kimliğinizi göndermeniz yeterli denildi, kimliğimi arkalı önlü olark gönderdiğmde belli süre sonra geçtikten sonra sorun olmaması adına onay için aradığımda kimliğiniz gözükmüyor denildi internet sitesinden değil uygulamadan gönderiniz dendi bende öyle yaptım, fakst şuan neyin onaylanıp neyin onaylanmadığını ve nelerimin eksik olduğu hakkında hiçbir fikrim maalesefki yok bilgilendirilmek istiyorum, arkadaşımın interneti 2 günde bağlanılırken benimkinin bu kadr uzaması üzdü…
Size bu konuda @EFG müsait olduğunda dönüş yapacaktır…
2 Beğeni
Merhaba @Caca2424, öncelikle aramıza hoş geldiniz. Bu konuda ben size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya ve destek vermeye çalışacağım. Bana özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı bu durumun detayları ile birlikte iletir misiniz?
2 Beğeni
Tabi iletiyorum birazdan özel olark ilginiz için teşekkür ederim
1 Beğeni