Abonelik İptali Sonrası Borç Ödeyememe

  1. aboneliğimi iptal etmek için sisteme gerekli belgeleri yükledikten sonra TurkNet Online İşlem Merkezi giremediğim için borcu ödeyemiyorum. turkiye.gov.tr üzerinden ödemek istediğim zaman , TurkNet Online İşlem Merkezi şifresi istiyor. Hesaplar arası geçiş yaptığım için iptal ettirmek istediğim hesabın şifresini kaydetmemiştim. Şifre olmadığı için de ödeme yapamıyorum.

Merhaba

Mobil bankacılık üzerinden ödeye bilirsiniz. Abone numarasının başına üç sıfır koyarak sorgulama yapınız.

Emaile gelen faturadan ödemeye çalıştığımda hata vermişti. Ödendi ya da ödenemedi yazmadan sadece boş beyaz bir sayfa geldi. Ödeme gerçekleşmemiştir deyip Mobil bankacılık üzerinden ödedim fakat bu sefer 2 kere ödeme yaptığını gördüm.

Hocam yalan mı söylüyorum.


Edevletten ödeme işlemi Turk.net Fatura Ödeme uzantısından oluyor.
Emailde TurkNet Online İşlem Merkezi bu adrese yönlendiriyor.
Buraya yazma amacım da kimseye çamur atmak değil. Bir bug varsa sistem yöneticileri düzeltmiş olurlar.

Sorununuzu ilgililere ilettik. Size dönüş yapacaklardır.

1 Beğeni

Kusura bakmayın. Öğrenci evini kapatıp memlekete döndüm. Eve yeni yerleşen çocuk sabahtan beri her 2 saatte bir -interneti ne zaman kapatıcan , adamları ara hemen kapatsınlar - diye taciz etmeye başlayınca sinirlerimi zıplattı. Durup dururken de size patlamış oldum.

1 Beğeni

Merhaba
Yardım edilecekse ayrım yapmadan herkese yardım ediyoruz. :pray:

Merhaba @trkeli.hasan, bana bu durumu özel mesaj üzerinden detaylıca iletirseniz size ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olup destek vermeye çalışacağım.

1 Beğeni

@trkeli.hasan, ben şimdi hizmetinizi baştan aşağı inceletiyorum. Arkadaşlarım gelişme olması durumunda sizinle muhakkak iletişime geçerek bilgi vereceklerdir. Bende durumunuzu buradan takip etmeye devam edeceğim.

1 Beğeni

Arkadaşlarım sizi arayarak süreç için bilgilendirmişler.

2 Beğeni