Merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var 31 Mayıs’ta geçiş için gelen belgeleri imzaladım kurye arkadaş götürdü fakat 14 gündür halen geçişim sağlanmadı 16 Haziran Perşembe günü tahütüm bitecek mağdur olacağım yardımcı olurmusunuz bu konuda
Bu geçiş işlemi taahhüt bittikten sonrasında halen tamamlanmamış olur diğer oparatör bana fatura çıkarsa bu ücret ne olcak ?
Evet ben davet ettim dilek hanımı TurkNet 'e 14 gündür geçişi sağlanmadı ben yeni abonelik başlatmıştım 1 günde kurulum sağlanmıştı
Merhaba,
Özel mesaj üzerinden abone numaranızı iletir misiniz?
26****9 abone nosudur
Mesaj olarak yollayamadım burdan yazdım olur mu ?
Ben ilgili birime durumun aciliyetini bildiriyorum kalan süreçte konu üzerinden @alperenatici sizi bilgilendirecektir.
Tamam teşekkürler inşallah taahhüt bitmeden geçiş sağlanır
Merhaba, kimlik bilgilerinizin önlü ve arkalı fotoğraflarını sisteme kaydetmenizi istiyor sistem okuduğum kadarıyla. Belgelerim menüsünden kimlik belgelerinizi sisteme yüklemenizi rica edebilirim işlemin devam etmesi için.
Kimlik bilgilerini yükledim 5 6 gün oldu
Büyük ihtimalle kimlik bilgilerinizi tanımlayamadılar yani bir sorun olmuş olabilir. Tekrardan kimlik bilgilerinizi girer misiniz?
Destekten yazmışlar kurye ekibi hatası diye kurye sisteme girmemiş galiba çözemedim
Bugün halen gelen giden yok ben şimdi fatura gelmemesi için türk Telekom aboneliğini iptal etmemmi gerek yarından itibaren taahütsüz fiyattan fatura kesilecek mağdur olucağım konuda bana bilgi verilmesini istiyorum lütfen 15 gün oldu kurye hatası yüzünden hergün talep açıyorum
Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum sürekli hatalı numara diyor bilgilerimi tuşluyorum sizi müşteri hizmetlerine aktarıyoruz deniliyor ve hatalı numara tekrar girin diyo sonra türkneti aradınız için teşekkürler denilip kapanıyor telefon
Merhabalar, özel mesaj üzerinden dönüş sağladım
@DilekAslan Belgeleri kurye mi getiriyor siz çıktı alıp mı veriyorsunuz ?