Abonelik Başvurusu Sırasında Hata

Bu hatayı neden alıyorum, nasıl düzeltebilirim?
Ekran görüntüsü 2022-08-04 125421

Merhaba, @YasinTekcan Adresi alt yapı sorgulaması yaptığınızda gösteriyor mu ?

1 Beğeni

evet gösteriyor 1000 mbps gigafiber

1 Beğeni

Aldığınız hizmet Türk telekom alt yapısı olduğu için TurkNet alt yapısına direk geçiş yapılamıyor. İnternetinizi iptal ettikten sonra yeniden TurkNet kayıt açtırmanız gerekiyor. Aynı alt yapı olarak geçmiyor.

2 Beğeni

İptal ettikten sonra cayma bedelimi türknetten nasıl karşılacağım

cayma bedeli derken?

TurkNet tahhütsüz bir servistir cayma bedeli yoktur. 1 ay ödüyorsunuz kullanıyorsunuz o ücretin içinde 1 aydan diyelim 20 gün daha kullanım hakkınız var o kalan günü size para iadesi olarak yapıyorlar. TurkNet yine müracat edeceğiniz için o kalanı size indirim olarak yansıtılır veya iade ederler.

Destek kaydı açın size daha iyi bilgi verirler.

Diğer operatörlerden geçerken cayma bedelini TurkNet karşılıyor

Başka operatördeyseniz aldığınız hizmeti iptal ettikten sonra çıkan cayma bedelini siz ödüyorsunuz. Faturanızın açık halini TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden sisteme yüklüyorsunuz, TurkNet faturanıza indirim olarak yansıtıyor. TurkNet alt yapısı olduğu için 1000 TL kadar cayma bedelini indirim olarak yansıtıyor.

sen TurkNet te değil misin

Ben türktelekom kullanıyorum TurkNet 1000 mbpsye geçmek istiyorum ama başvurmaya çalılırken bu hatayı alıyorum iptal edip TurkNet 'e geçersem hem cayma bedelini ben karşılamam gerekecek hem de port kaybetme riskim var

O zaman şöyle yapın, TurkNet sıfırdan kayıt açtıktan sonra diğer aboneliğinizi iptal edersiniz.
TurkNet gigafiber için verdiği hizmet :

• Kotasız ve taahhütsüz internet
  • 30 gün içinde %100 iade garantisi
  • Başka operatörden geçişte 1000 TL’ye kadar bizden!
  • 162 TL değerinde kurulum hizmeti hediye!
  • Ücretsiz modem

Tahhütü bittikten sonra iptal edersiniz.

Anlamadım tam olarak ne yapmam gerekli

taahhütün ne zaman bitiyor

Şuanda yapmanız gereken ya tahhüt bitmesini bekleyeceksiniz tahhüt ödemek istemiyorsanız ondan sonra iptal ettirip TurkNet kayıt yaptıracaksın veya beklemek istemiyorum derseniz TurkNet sıfırdan kayıt oluşturacaksınız iki hizmeti birden kullanacaksınız, Türk telekomun tahhütü bittiğinde hattınızı iptal edersiniz.

Tahmini 1 ay sonra

tt yi iptal etmeden TurkNet e geçebilirsin ben geçtiğimde 10 gün vardı taahhüt bitince iptal etmiiştim

1 Beğeni

@CKLasT kaydı tamamladım ama online işlemler için şifre geldi girdim şifreyi değiştirdim ama tekrar giriş yapamıyorum

Şifreyi unuttum :
SIFRE yazıp 3371’e SMS göndererek online işlem şifrenizi hemen alabilirsiniz.

Diyorum 3371e mesaj göndermemi istiyor ama mesaj gitmiyor