Abonelik başlangıç ile ilgili

Merhabalar, başvuruyu önceden yapıp belirli bir tarihte aboneliğin aktive edilmesi mümkün mü acaba?

Merhaba,
Online İşlemler Merkezi üzerinden başvurunuzun ardından oluşturulan destek kaydında istediğiniz tarihi belirtirseniz aktivasyon için Net Uzman yardımcı olacaktır.

1 Beğeni

Yani teknik olarak tam taahhüt bitiş tarihinde aktif edilebilir değil mi, bütün işlemler öncesinde hallolur bir hafta önceden başvursam?

Dostum ben taahhüdün bittimine 3 gün kala yapmıştım hiç bir şey fark etmiyo yani rahat olabilirsin başka sağlayıcı fatura çıkarır ise ssini alıp TurkNet 'e yolla gelecek faturada indirim yapıyorlar diye biliyorum yanlışsam düzeltsin birisi.

2 Beğeni

TT’ye güven olmaz o yüzden emin olmak istiyorum, karşılanmayacak bir fatura falan da çıkarabilirler kafalarına göre çekilmez şimdi.

Büyük ihtimal 2 yılın dolmak üzere, dostum 1 yıl sonra istediğin zaman taahhütü iptal edebilirsin ceza çıkartırlarsa tüketici haklarına şikayet edip cezayı iptal edebiliyorsun kanuna uymuyor TT TurkNet 'e başvurduğun zaman sor dediklerimi söyleyeceklerdir büyük ihtimalle. Tekrar yazıyorum kanunda 1 yıldan fazla sözleşme yapamaz kimse.

Hangi kanun biliyor musunuz? İncelemek isterim, işime yarayabilir.

Bu videoda detaylı bir şekilde anlatılıyor.

Merhaba @Bilaxten, sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız :hugs: Başvuru esnasında sizinle iletişime geçecek olan arkadaşlarıma taahhüt fesih tarihinizin biteceği zamanı söylerseniz ona göre aksiyon alabiliriz. Hiç merak etmeyin.

Konuştum kendileriyle hallettik, teşekkürler :slight_smile:

Çok sevindim :slight_smile: Aramıza hoş geldiniz :hugs: