A Blokta 1000'lik altyapı var B blokta 100 zor alıyoruz

Merhaba,

Binamızda TurkTelekom’un eve kadar fiber hattı var A bloktaki komşumuz TurkTelekom’dan 1000’lik paket kullanıyor bizzat evlerine gidip kontrol ettim sorun yok. Ben ise B bloktayım TurkNet’ten 100lük paket kullanıyorum.

Altyapı sorgusu attığımızda A blokta 1000 gözüküyor, TurkTelekomda tanıdığım birisi aynı omurgadan A ve B diye dağıtılmış o 1000 alıyorsa sen de 1000 alman lazım dedi. Ancak TurkTelekom ve TurkNet ekipleri altyapımın sadece 100Mbps desteklediğini söylüyorlar.

Konu hakkında ne yapabilirim? Teşekkür ederim.

Merhaba hoş geldiniz, bildiğim kadarıyla TT üzerinden verilen fiberde TurkNet 100 Mbps e kadar hız sunuyor. Fakat TT sorgusunda 100 Mbps çıkması da çok garip. Bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne gidip net bilgiyi alabilirsiniz.

rica etsem b bloktaki kutunun içini açıp içini çekermisin.

Selamlar @0x7fff, yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden 100 mbps’e kadar hız sunuyoruz. Şu an için yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden daha yüksek hızlar almanızın TurkNet özelinde bir yöntemi yok. 1000 download 1000 upload imkanını kendi altyapımız olan GigaFiber altyapısı ile kullanıcılara sunuyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama ve başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

türk telekom altyapısı üzerinden TurkNet max 100 mbps verebiliyor birde türk telekom sitesinden altyapı sorgulaması yaptığında sonuç fibernetmi çıkıyor.

image
İlk ekran görüntüsü, benim oturduğum site yani B blok.

image
İkinci ekran görüntüsü ise A bloğa ait.

image
A bloğun kablonet üzerinden altyapı sorgusu

image
B bloğun kablonet üzerinden altyapı sorgusu