8 yıldır neden aynı interneti kullanıyoruz? - En Uzun Kullanım Testi!

Gerçekten TurkNet deneyimi

1 Beğeni

Pek referans alınacak video değil, hiç kesinti olmadı diyor. :smiley: Millet burada 15 gündür internetim yok diye kendini parçalıyor. Umarım bu videolar zam habercisi değildir.

1 Beğeni

Tamamen reklam :+1: Ancak şu da var TT altyapısında sorun yaşamayanlar TNN’de sorun yaşamıyor fazla. Mesela ben 8 yıldır TT’de fiber vdsl altyapı kullanıyorum yılda 1-2 kere elektrik kesintisi hariç tek kesinti görmedim.

Şimdi de TT yedekli TNN kullanıyorum aynı yerde ancak gün aşırı gece TNN kopup bağlanıyor.

Onlara ve fanlara kalırsa başlıyorlar modem, altyapı vs :joy: zora gelince BTK’ya top. O da olmayınca e sizi tutan yok başka yere gidin. Çözüm ? Hasbel kader buradaki yönetici arkadaşlar arada olunca çözülen oluyor. Teknik anlamda ise bence yetersiz bir destek.

Neyse…

4 Beğeni

YouTube etlere pek güvenmiyorum.Cogu sponsorlu reklam .

Cok ilginc bir fanboy kitlesi mevcut burdada sosyal medyadada :slight_smile: bizim insanimizda ama malesef bu fanatiklik duygusu hep vardi ve halen var. Net somut sekilde yanlis hatalari onune sunsaniz bile kabullenmemek cok sıkıstırdığındada baska boyutlara tasimak vok normal bir durum. Bu sadece bu konudada degil her konuda bizim insanimizda bu durum soz konusu çok ilginçtir. :joy:

Reklam veya farklı bir yorumda bulunanlar için ShiftDelete in 5 yıl önceki bu videosuna baksınlar Shiftdelete.net Ekibi TurkNet İnternet Hızını İnceledi | TurkNet - YouTube

1 Beğeni

Sayın moderatör,

Siz kast edileni anlamamışsınız sanırım. Ben burada Cem bey ile taaa ilk fiber çekimi için Bulgaristan işinde tanışmamı ve sonrasını anlatsam hayran kalırsınız o işlere o heyecana. Misal 5 yıl önce dediğiniz videonun altındaki yorumlara baktınız mı ? Ne ilginç ki aynı konular şu anda da var :blush:

Yani konu TNN’nin (veya xx firmanın) reklamı değil, o reklamı veya tanıtımı yapan sözde kişilerin yapması. İkisi çok farklı şeyler.

Örneğin benim ilk açtığım konulardan birine bakın ne yazmışım. Bir Cumartesi günü saat 11:00’de telefonla aramışım saat 11:15’de OİM açmışım ve kimlik yüklemişim. 12:00’de telekom gelmiş port açmış, 12:30’da Pazartesi için randevu vermiş TNN. Ancak yine Cumartesi saat 13:45’de gelmiş adrese bağlantıyı yapmış. 14:00 gibi vdsl aktifti.

Takdire şayan ki bu süreci ben hiç bir sabit operatörde görmedim. Ancak olduğum bölge hassas bölge ve ona bakınca bu normal. Ancak haftalarca sinyali gidip gelmeyenleri görmemek veya şikayetleri görmemek olur mu ? Hatta benim 3 soruma ki sadece soruydu mantıklı yanıt verilemedi ve öyle kaldı.

Bunun sonucunda birilerinin gelip “beğenmiyorsan git başka yere” demesi hoş bir yaklaşım değil.

Hep yazıyorum buradaki çoğu kullanıcı sizlere ve burada destek olanlara dua etsin çünkü destek olmaya çalışıyorsunuz, arada köprü oluyorsunuz.

Uzuuuuun lafın kısası fan’lar, fenomenlerin yazıları insanları çoğu zaman maalesef soğutuyor.

Biraz uzun oldu ama umarım tam derdi anlatabilmişimdir :+1:

1 Beğeni

Bende reklam konusuna cevap olarak paylaştım zaten. TurkNet ShiftDelete ofisine 5 yıl önce gigafiber i özel olarak götürmüş ve kullanıyorlar. Bununla ilgili çektikleri son video gerçek dışı mı? Olmayan bir şeyi varmış gibi mi gösteriyor? Bunu anlatmak için paylaştım. Reklamsa doğru reklam kullanım yorumu ise doğru kullanım yorumu.

1 Beğeni

Benim yazımda ”gerçek dışı” söylemi hangi satırda yazıyor ? Siz hala farklı yerdesiniz. Dedikleri doğrudur bunda bir şey yok. Ancak yıllarca yaptırdım bu işi, o nedenle paraya istinaden reklam yapan kimseye güvenmem. Başta teknoloji dergileri siteleri ve influencer‘lar bu işi maddiyat karşılığı yapar.

O nedenle “bağımsız test ve inceleme” yapan yerler her zaman tercih nedenimdir.

Tekrar yazıyorum… Bu para ile veya barter ile bu işi yapanlar yalan söylüyor anlamına gelmez :+1:

Hele hele sanal satış sitelerinde olan yorumların iyi veya kötü tekine güvenmem. Örneğin HB’de listeleme ücretini az fazla verin kötü yorum neredeyse göremezsiniz.

Bunu da siz sunun öyle ise? :man_shrugging:

Konu için teşekkürler @ozgurkaya61

1 Beğeni