75Mbps paketinden 35Mbps performansı


Hat değerlerimde sorun gözükmüyor. Bu forumda hat değerlerim için konu açmıştım ve sinyal zayıflamaları 7.1 ve 0.1db idi. Ben paket yükseltince 6.9 ve 0.1db değerleri oldu. Geçişten sonra yaptığım testlerle aldığım en fazla değer 40mbps oldu. 35mbps paketini kullanırken de genellikle 28mbps alıyordum. Bu olay nelerden kaynaklı olabilir?

benim de 58mbps paketimde 35’e düştü ticket attım sanırım düzeltildi şu anda tekrardan 58 alıyorum isterseniz siz de deneyebilirsiniz

İntelliQos aktifse hızınızı kısıtlıyor olabilir. Geçişten sonra İntelliQos deaktif edip tekrar aktif ediniz. Wifi kanal ayarı da etkiler. Ayrıca kullandığınız telefonun wifi kartı da önemli.
Bilgi ve destek için grubumuza bekleriz.

Merhabalar, yaşanılan sorunun birden fazla sebebi olabilir. İsterseniz hızlıca Online İşlem Merkezi üzerinden performans sorunu kategorili bir destek kaydı oluşturun. Detayına durumunuzu ekleyin. Arkadaşlarım gerekli kontrollerini yaparak size bu konuda yardımcı olmaya çalışacaklardır.

hem kablolu hem kablosuz denedim. Zaten 35lik paketteki değerlerle arasında çok fark olmadığı için buraya yazmak istedim.

zaten testi laptop üzerinden kablolu yaptım. Kullandığım telefon iPhone 11 yani onunla yaptığımda da çok fark yoktu ki 5ghz kullanıyorum ve full seviyede çekiyor.

Siz destek kaydınızı oluşturun. Arkadaşlarım bakıp incelesinler. Size geri dönüş yapacaklardır.

1 Beğeni

oluşturup gerekli olan 3 tane hız testini de kuralları çerçevesinde tamamlayıp ilettim. İnşallah sorunum çözülür.

1 Beğeni

Merhaba, sorunun modemimde olduğunu belirttiler. Keenetic extra dsl ac1200 modelini kullanıyorum da geçmişte bunu kullananlarda da hız problemi olmuş. Modem ayarlarında tam olarak neler hızımı düşürür bilemiyorum. Bu konuda bildiğiniz bir şey varsa yardımcı olabilir misiniz?