75 mbpsye geçiş hk

Selam arkadaşlar. Bir konu için tavsiyelerinizi ihtiyacım var. Ben daha yeni turknetli oldum ve indirme hızım 35 mbps. 75 mbps destekliyormuş benim hattım. Internet değerlerimizi gore 75 mbpslik pakete gectigim zaman kopmalar yasar mıyım? Teşekkürler.

Hattınıza 70Mbps hız gelir gibi gözüküyor ancak geçmeniz halinde kopmalar yaşayabilirsiniz. Kayıt açıp 50Mbps’e geçmek daha mantıklı gibi.

Modem değiştirsem sorun bir miktar veya tamamen çözülür mü? Çözülürse nasıl bir modem almam lazım. Asus un ac51 öneriliyor genelde. Yeterli olur mu?

Extra dsl iyi gibi görünüyor kağıt üzerinde ama kullanıcı yorumlarına baktım. Cogu kişi kağıt üstündeki performansi alamamış. Şimdilik modem konusunu biraz daha araştıracağım.

TurkNet 'i 50 mbps icin hangi numaradan aramam gerekiyor. Online işlemlerden sadece 16 ve 75lik paketler çıkıyor. Aradığımda da hep online işlemlere yönlendiriyor.

Onlar kotu dedi diye ürün kötü olmaz yani. Olumlu yorumlar da var ama hemen karar vermek yerine araştırmak istedim. Belki benim ihtiyacımdan fazla modem. Bu sırada 50 mbps daha uygun olur gibi geldi. Bir de ben sadece wifi kullanıyorum. O yuzden bir kaç modem var listede.