7 Gündür İnternet Yok - Turknet ilgilenmiyor

Merhaba, bugün tam 7 gün oldu evimde internet yok, bir sabah kalktığımızda bir anda internetin olmadığını farkettik (26.04.2023), TurkNet’e defalarca mesaj attım ve mesajlarıma hep gece cevap veriyorlar, klasik ilgileniyoruz yazıp gönderiyorlar. Lütfen burada yardımcı olacak yetkili kimse yok mu ? Home Office çalışanlar evde internet yok demenin ne demek olduğunu iyi anlar. Yardımlarınızı bekliyorum…

1 Beğeni

Selamlar @burak, forum profilinize ekli müşteri numarasına ait hizmetin 1 gün 8 saattir aktif olduğunu görüyorum. Sorun yaşadığınız hizmetin müşteri numarasını benimle paylaşır mısınız?

1 Beğeni

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun diliyorum.
Ben de bir süre önce sizinle benzer bir sorun yaşamıştım. Tamda izinli olduğum bir sabah internetim kesikti ve sorunu çözmeye çalışmıştım. Ancak çözemiyordum. TurkNet’te benzer ilgilendiklerini söyleyen mesajlar atıyordu. Aradan bir kaç gün geçtikten sonra pek sık kullanmadığım bir yoldan geçerken bizim eve gelen direğin kesilip yıkıldığını farkettim. benim bakır kabloda öylece ortalıkta duruyordu. Bunu gördükten sonra TurkNet’i aramayı bırakıp TT bölge müdürlüğünü arayıp darlamaya başladım ve yaklaşık 2 hafta sonra benim kabloyu onarıp internetimi vermişlerdi.
Yani sonuç olarak varsa binanızdaki ankastre kutusunu sokağınızdaki dağıtım kutularını falan kontrol edin. Benzer bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

1 Beğeni

Alperen bey ilgilendiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim.

Abone No: ****

Mahallemizdeki kutular daha 4-5 ay önce yeni değişti. Yeni tip dolaplardan konumlandırıldı. hafta sonuda iç tesisatı değiştirttim her ihtimale karşı. Bölgesel arıza olduğunu söylüyorlar, ama sokağımda tanıdığım 3 kişide de TurkNet internet var şuanda. Bende niye yok ?

Maalesef iş Türk telekom da bitiyor. Arkadaşım Eskişehir de oturuyor köy evinde Türk Telekom kullanıyor. Arkadaşım yıllık izne çıktı ve köye gitti yaklaşık 6 gündür internet yokmuş evde Yıllık izin başlangıcında arıza kaydı oluşturdu Türk Telekom’a yaklaşık 20 gün olacak hala daha arıza onarılmadı. Dsl bağlantısı yok Türk Telekom 2 günde bir arızanız 48 saat içerisinde çözümlenecektir diye mesaj atıyor. Twitterdan yazdık ettik bir türlü çözüme kavuşamadık.

Konu sahibi arkadaşa çok geçmiş olsun. Ülkede iyi bir internete kavuşabilmek için çok şanslı olmak gerekiyor.

2 Beğeni

İnegöl’ün merkezinde oturuyorum. 400bin nüfuslu koca şehir, ama ona rağmen telekom saha ekiplerinin TurkNet arızalarını salladığını düşünüyorum.

Farklı bir kanal üzerinden de bildirimde bulunduğunuzu ve buna istinaden ekiplerden öncelik talep edildiğini görüyorum. Ben de bu talebi yineledim.

1 Beğeni

Alperen bey gerçekten zor durumdayım, her başvuru kanalını denedim. En son forumdan size yazayım dedim. Çok teşekkür ederim. Son durum nedir peki olumlu bir durum var mı ?

Ekipler konuyu öncelikli şekilde ele alıp problemin giderilmesi adına gereken aksiyonları alıyor, rica ederim :pray:

1 Beğeni

Alper bey tekrardan çok teşekkür ederim. İnternet dün gece geldi 7. günün sonunda. Saolun varolun… :pray:

Keyifli kullanımlar dilerim :pray:

Conan Obrien Yes GIF by Team Coco

2 Beğeni