6 Gündür İnternet sorununu çözemediler

Geçen Hafta cumadan bu yana internetim yok ve internet sorunu hala çözülmedi. Altyapı değişikliği deniliyor, daha hızlı internet kullanacaksınız deniliyor. Ama ben internet olmazsa ne işime yarar Allah aşkına. Yazmadığım platform kalmadı ama sorun hala çözülmedi. Teşekkürler TurkNet, çok güzel mağdur ediyorsunuz. 6 gün boyunca defalarca mobil internet paketi almak zorunda kaldım. Cafelerde çalışmama devam ettim. Bunu kim karşılayacak. Haram olsun. Ne diyeyim.

6 gün mü ben 22 gün bekledim araya tanıdık koymasak muhtemelen daha da bekleyecektim şimdiden mobil veri depolamaya başla bence

ben de 11. günümdeyim. Fatih şubesinde tanıdığı olan varsa hayrına bir el atsın :slight_smile:

Altyapı çalışmaları Türk Telekom tarafından yapılmaktadır. Bağlı olduğunuz santralde fiber dönüşüm yapılıyor veya bulunduğunuz bölgeye saha dolabı yerleştiriliyor olabilir bu süreçte bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü ile iletişime geçerek altyapı çalışması hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Altyapıdan gelen hat geldi, TurkNet saha ekibini bekliyorum İki Göndür. Gelip sadece bağlantı yapacaklar bu kadar ama ulaşmak ne mümkün.

Destek kaydı üzerinden ekip gönderileceği belirtildi mi?

Evet dün arayacaklardı ama hala arayan soran yok

Destek Kaydınıza ekip tarafından aranmadığınızı yazarsanız temsilci en kısa sürede ekiplerle iletişime geçerek size geri dönüş sağlayacaktır.

Fotoğraf Altyapıdan gelen hatta ait değil mi, yani altyapıdan hat çekilmiş binaya kadar, doğru mu anlıyorum.

Bugün arayacaklarını söylediler ama henüz arayan olmadı, saat 3 oldu.

VAE geçiş yaptığınızı düşünüyorum bu şekilde etiketleme yapıldığına göre yeni hat.

Fiber altyapıya geçildiği için eski port iptal olmuş yeni VDSL bağlantısı kuruluyor dediler.

1 Beğeni

Bugünde arayan soran olmadı ve saat 5 oldu. Gerçekten gelip bir kablo bağlamaya bu kadar beklemek akıl karı değil. Yazıklar olsun TurkNet.

Sonunda saha ekibi geldi ve bağlantıyı kurdu ancak 1-2 saat sonra DSL tekrar gitti, ve şu anda aralıklarla yanıp sönüyor ama çok seyrek