Arkadaşlar merhaba, kısmen tam oturmamış bir yerleşim bölgesinde bir evim var. 100 m yanında bir binada internet altyapısı var, şans o ki diğer yanıma da 70 m uzağa bir devlet okulu yapılıyor ve mecburi olarak onda da internet olacak. Sorum şu sağımda ve solumda internet altyapısı varken ben nasıl temin edebilirim? Yani gerekirse 100 m kablo parası verip bende altyapı sağlanmasını istiyorum ama kimle görüşebilirim? Yahut TurkNet gigfiber talep formuna sağımda bir kurum binası solumda okul binası var ortada olan bende hiçbirşey yok şeklinde bir talepte bulunsam sizce faydası olurmu? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi özel mesaj üzerinden iletebilir misiniz? Bölgenizde GigaFiber altyapımızın uygunluğunu kontrol edelim. Ayrıca, dilerseniz web sitemiz üzerinden “GigaFiber İstiyorum” talebi oluşturarak süreci hızlandırabilirsiniz.
İyi günler özel mesaj üzerinden nasıl göndereceğimi bulamadım ama burdan paylaşıyorum. Bölge Ankara Gölbaşı 79. cadde. Cadde kenarında bir anadolu lisesi üzerinde bir film stüdyosu ve yine aynı şekilde diğer kenarında bir kolej inşaatı devam etmektedir. ( Bütün şehirlerde şubesi bulunun bir Franchise Kolej). Dolayısıyla hazırda bekleyen 3 adet kurum ve cadde sokaklarında yaklaşık 50 adet villa bulunmaktadır. Yani altyapı yatırımı açısından hazırda bekleyen müşteriler bu şekildeyken, takdiri sizdedir. Ben şahsım olarak gigafiber istiyoum başvurusu yaptım diğer villaların akıbeti nedir bilmiyorum. Rica ediyorum bu metni siz ve yatırım ofisi olarak değerlendirir ve işleme koyarsanız başta ben ve diğer müstakbel aboneleriniz müteşekkür olacaktır. İyi günler dilerim.
Merhaba, DM üzerinden iletişime geçilmiştir.