50/150 Mbps UPLOAD nasıl verilebiliyor?

Bir tane firma var bir çok yerde reklam yapıyor eğer türk telekom ftth altyapısı varsa 1 gbit indirme ve 150 mbps upload gibi iddialı bir yaklaşımları var bu firma türk telekom ile anlaşma sağladıklarını ve vereceklerini üstüne basa basa iddia ediyor 1 Temmuz’dan itibaren bu hızları alan müşterilerimizi göreceksiniz demekteler.TurkNet tarafında böyle bir bilgi var mı ? Tarafımda Türk Telekom fiber altyapısı mevcut TurkNet’in kendi fiber altyapısının yayılması baya bir zaman alacak gibi görünüyor.Biz ne zaman yüksek indirme ve yükleme hızlarına ulaşacağız.Açıkçası eğer bu hızları verirlerse TurkNet’te 1 dakika bile durmam.

1 Beğeni

Hangi firma hocam o? İsim vermenizde bir sakınca yoktur reklam yaptıklarına göre.

Bu konuşma tarzını ciddiye alıp inandınız mı siz bunlara hocam ahahahah. ISS hizmeti verebilirler. Kurumlara metro ethernet hizmeti de verebilirler. Ama bu TurkNet gigafiber gibi bireysel kullanıcılara özel bir hizmet olamaz.

Teknik olarak bu mümkün fakat Türktelekom Down 100mb up8 olarak ile sınırlıyor bireysel kullanıcılara, genel olarak

Telekomun ticari/rantçıl bir politik hizmet seyretmesini bıraktığın da erişebiliriz. Bu durumun haricin de YAPA ile SANTRAL’e yakın mesafeler de Upload sorunları çözülmüş oluyor fakat yine de 100mb geçemiyor Download. SAYE sistemi var, bu yıl gelmesi ümidiyle bekliyoruz. Bu sistem sayesin de her operatör kendi belirledikleri hızları (up/down) kendi kullanıcılarına tanımlıyacak ama yine de 100mb geçemeyiz. Şirket/firma olarak hizmet kullanacak olursanız Telekom 100mb üstü hizmetler de veriyor ama dediğim gibi bireysel olarak şuan da mümkün değil.


Adamlar ciddi ciddi paketleri de girmişler :smiley:


200₺ kurulum ücreti az olmuş.
Sözleşmeleri de burada

Garip olan sitede TT altyapısından diye bir tabir hiç göremedim. Sadece T - Fiber şeklinde bir isim vermişler. Bir burası andırıyor.


Burada kendi altyapımız ile demiş. :thinking:

Pilot bölgelerde test ediliyor demiş ben zaten inandığımdan değil zamana bırakıyorum.TurkNet’in böyle bir pilot deneme testlerinden haberi var mı diye sormuştum aslında.Firma BTK tarafından yetkilendirme belgesi var ve yerel isp ben ümitliyim bakalım.

1 Beğeni

Umarım yaparlar. Yapmasınlar demiyorum. Yapabilirseler yer yerinden oynayacak. :smiley:

2 Beğeni

“inş cnm yha” diyesim geldi nedense, hadi hayırlısı.

4 Beğeni

Eee bu da " E KADAR" gelsinler tabi ihtiyaç var rekabete ama modem hediye edip 200 TL almak da güzel bir bonus olmuş :grinning:

2 Beğeni

Zamana bıraktım inandığımdan değil ama neden olmasın.

Konuyu görüp bilgi almak için numaramı bıraktım adamlar 1 hafta sonra dönüş yaptı. Müşteri memnuniyeti için mükemmel(!) bir başlangıç. Aktif altyapılarının nerelerde olduğunu, nasıl bu hizmeti verdiklerini soracaktım, garip bir müşteri temsilcisi denk geldi işim var diyip kapattım.

1 Beğeni

Zamana bırakmak daha doğru olacaktır temmuz bir gelsinde…