5 gündür internetimin açılmasını bekliyorum

Merhaba bana 2 eylül pazartesi günü ortalama 36 saat içinde bağlantı etiketim için geliniceği söylendi bugün hayla gelen kimse yok müşteri hizmetlerini aradığımda herhangi bi geri dönüş olmuyor ve arama bildirimim her seferinde yenileniyor sanki dönüş yapmışlar gibi bu konuda ne yapmam gerekiyor ?

Merhabalar @demirhan1905 , müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?

Cevap verdiğiniz için teşekkürler ayşegül hanım ekledim numarayı

Tekrar merhaba @demirhan1905 , ilgili birimimizle iletişime geçtim :pray:

Merhaba bugün TurkNet ekibi geldi ve türktelekom ekiplerinin hayla bağlantı etiketi vermediğini bişey yapamıcaklarını söyledi pazar günlerini saymazsak 8. Gün oluyo yani artık benle dalga geçildiğini düşünüyorum aramalarıma hayla geri dönüş yapılmıyor TurkNet tarafından artık zahmet olmazsa bugün içinde internetimin gelmesini istiyorum artık bugünde gelmez ise adli işlem başlatıcam artık yeter yani madem bağlamıcaksınız niye internet satıyosunuz

Selamlar @demirhan1905, yerel sağlayıcı kaynaklı yaşanan bu sorunun çözülebilmesi adına ekiplerden öncelik ve hassasiyet talep ettik. En kısa sürede gereken aksiyonlar alınacak.