5 Gündür İnternetim yok

İnternetim 5 gün önce gitti wan ışığı yanmıyordu modemde fiber cihazında iste LAN ışığı yanmıyordu daha sonra cumartesi günü ekip geldi ve onların bir şey yapamyacaklarını merkezden halledilmesi gerektiğini söylediler ve durum böyle değilmiş pazartesi günü ise tekrar ekip geldi ve fiber cihazını değiştirdi sorun 1 günlüğüne çözüldü şuanda internetim hala yok ve kalıcı bir çözüm bulunabilmiş değil 1 hafta sürecek neredeyse hala bir çözüm bulamadılar ekip bizlik bir şey yok diyor öylece sürüp gidiyor aboneliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum destek kaydı da bu 87754418

Merhaba, sizi kaybetmeyi hiç istemeyiz. Destek kaydınız hakkında ilgili birimimizle iletişime geçtik. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Süreç hakkında sizi bilgilendireceğiz. Kısa süre içerisinde sorunun çözüleceğine emin olabilirsiniz. :pray:

Merhabalar öncelikle gelen ekip herhangi bi şekilde yardımcı olmuyo bizlik bir durum yok diyorlar 2 kere geldiler eve çözdük dedler yarım gün geldi internetim sonra tekrar gitti gelen ekipteki kişi yeterince bilmiyor zaten sürekli telefonla arayıp talimat alıyor bu durum ayıp yani 6 gün olucak bugün daha sorunu bile bulamadılar ve işim olduğunu belirtmeme rağmen 1 haftadır çekiyorum aynı sorunu

Ekiplere öncelikli olarak bilgi iletilmiştir. Sorunu bir an önce çözmek için elimizden geleni yaptığımıza emin olabilirsiniz. :pray:

Şimdi yine ekip geldi aynı kişiler çözemiyorlar ve hala işte merkezden halledilmesi gerek diyor adam 3.kere geldi ve yetersiz demek ki bulamadı hala