4 Gündür İnternet Hizmeti Alamıyorum

TT il müdürlüğüne gittim ve teknik ekipten sorumlu şefle görüşme sağladım. İlk vardığımda TurkNet’in talep oluşturması gerektiğini ilettiler zaten bir çok defa destek talebinin iletildiğini ve TT tarafından arızanın giderileceği tarihe yönelik bilgilerin tarafıma aktarıldığını ilettim. Daha sonra TurkNet ortak çalışma talebinde bulunmadı vs dedi tarafıma aktarılan TT arıza giderilme tarihlerini gösterdiğimde ise ikna oldu ve alt yapı kontrolüm sağlandı.
Daha sonra aramızda şu diyalog geçti.

TT: Size 100mbps hız veriyorlar o bölge bu hızı kaldıramıyor hızınız 35mbps veya 50mbps’ye düşerse sorununuz çözülür.
Ben: 1.5 aydır 100mbps hızda kullanıyorum ve bir sorun yaşamadığım eğer çözümden eminlerse hızın 35mbps’ye sabitlenmesi için talep oluşturacağım.
TT: 35mbps’ye düşürün arızan düzelecek düzelmez ise tekrar gelip beni bul ilgileneceğim.

Daha sonra oradan ayrıldım ve TurkNet müşteri temsilcisi Hasan bey ile iletişime geçip durumu aktardım ve hızımı 35mbps’ye sabitledik. Sinyal hala gelmedi.
Hasan bey’e Turknetin ortak çalışma talebinde bulunmadığını iddia ettiklerini ilettim Hasan bey durumu reddetti ve TT genel arıza numarasını tarafıma aktardı.

TT İl müdürlüğüne tekrar gittim ve sorumlu kişi ile tekrar görüşme sağladım genel arıza numarasını vs kendilerine ilettim ve bir çok defa ortak çalışma talebinde bulunulduğunu ve TT nin görmezden geldiğini ilettim. Bölgeden gelen arızaları detaylıca kontrol ettik ve aynı mahallede farklı iss’larından hizmet alan benim gibi 5-10 kişinin daha internet hizmetini günlerdir alamadığı bilgisine ulaştık. Hizmet alamayan tüm kullanıcıların portları değiştirilmiş o yüzden sinyal alamıyorlarmış eski portlarımıza döndürmelerini talep ettim ve eski portuma döndüm bölgedeki herkesin arızası bu şekilde giderildi.

Eğer ki bu tarz arıza yaşıyorsanız TT il müdürlüğüne gidip üzerlerine gidin ve baskı uygulayın TurkNet’in destek taleplerini tamamen görmezden geliyor ve umursamıyorlar. Beklerseniz sorununuz hiç bir zaman çözülmeyecek bilginize yıldırma politikasına göz yummayın.
An itibariyle internet hizmeti alabiliyorum.
Bu sürece kadar yardımcı olan Beyzanur hanıma, Hasan beye ve @EFG, @ModeratriX beylere teşekkürlerimi iletiyorum.

4 Beğeni