4 gündür evimde internet yok

Cumartesi sabahı gigafibere geçebileceğim söylendi ve 1 saat içerisinde teknik servis kurulum için bir evime ulaştı. 2 kişi uzunca bir süre uğraştılar binanın kablolarına kadar baktılar telefondan başkalarına gösterdiler kabloları vs. Ne olup bittiği hakkında bana bir şey söylenmedi asla etrafı da savaş alanı gibi bırakıp bi anda çıkıp gittiler. İlk 1-2 saat internet sorunsuz çalışıyordu. Sonra aniden gitti, uygulamadan destek aldığımda ONT cihazına sinyal ulaşmadığı söylendi. Cumartesi gününden beri 4 gündür önce müşteri hizmetleri arayıp servisin geleceğini söylüyor, sonra teknik servis arayıp geliyoruz diyor. Ne gelen var ne giden. Ben de enayi gibi 4 gündür evde bekliyorum. Burada 2 kişi evden çalışıyoruz. 4 gündür çalışamıyoruz. Sürekli geliyoruz dendiği için evden çıkıp gidemiyoruz bekliyoruz. Defalarca destek kaydı oluşturdum onlarca telefon görüşmesi yaptım artık çıldırmak üzereyim. 2024 yılında internete bağlanabilmek için 500 TL ödüyoruz ama ortada ne internet var ne muhattap. Çalışamadığımız için ettiğimiz zararları saymıyorum bile, bugün de kimse bu sorunu çözmek için gelmezse aboneliğimi iptal edeceğim.

Merhabalar, teknik ekibimizin sürecinizi hassasiyetle takip ettiğini görmekteyim. Arızanızın çözümü için saha ekiplerine iş emri iletilmiştir, gelişme olması durumunda sizi eş zamanlı olarak bilgilendireceğiz.

4 gündür duyduğum cümlelerin aynısı :smiley: 4 gündür beni arayıp randevu oluşturdum diyen müşteri hizmetleri mi yoksa her sabah arayıp geliyorum birazdan diyip gelmeyen teknik servis mi sıkıntılı çok merak ediyorum

Gün içerisinde müdahale yapılması adına önceliğiniz iletilmiştir. Konunun önemini ve önceliğinizi destek kaydınız üzerinden ekibimize bilgi verdim, gelişme olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.

Yanıtımı 3.kez yazıyorum siliniyor galiba

ilk yanıtınızda hassasiyetle takip ediliyor yazmışsınız sizden sonra bir arama aldım talebimin ilk defa ulaştığını 15 dk önce gördüklerini söylediler dün söylenenin birebir aynısı “Bugün o bölgede çalışan ekibimiz yok yarına randevu oluşturalım” . yarınla beraber 5 gün olacak 5 gündür evde 2 kişi ÇALIŞAMIYORUZ. Bunun hesabını kim verecek? 4 gündür talep ettiğim ve geliyoruz diyen teknik servisin bugün saat kaç olursa olsun gelmesini istiyorum. Bölgede çalışan yok yalanını duymak istemiyorum dün de aynısı söylendi bu sefer yemem. Bugün sorunum giderilmezse yarın ilk iş muhattap olduğum herkesin isimleri ve kayıtlarıyla beraber tüketici mahkemesine başvuracağım

basit bir destek almak bu kadar zor olmamalıydı. süreçle ilgili doğru düzgün tek bilgiyi bugün Fatih Bey’den aldım kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Yarın için teknik servisin geleceğini onayladı sabırsızlıkla bekliyorum. Bugün de wifisiz bitecek maalesef.

Selamlar @melisadoa, arızanız çözüldü. Keyifli kullanımlar dileriz :innocent:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.