4 gün için gelen 1 aylık fatura

2058136 hizmet nolu TurkNet e 08.03.2021 tarihinde geçtim. O gün internet 2 saatliğine geldi. 13 mart tarihine kadar binbir zahmetle arızayı çözdüler. ve bugün 17 mart tarihinde ilk faturam geldi. 85 küsur. İlk kez abone olduğum TurkNet e 4 gün için 1 aylık fatura gelmesi normal mi? Destek kaydı oluşturdum. Faturası önceden ödenen bir servis sağlayıcı mı bu TurkNet…

TurkNet taahhütsüz hizmet sunduğu için ödemeyi ön ödemeli olarak alıyor.

1 Beğeni

ilk ay kullandığınız kadar değilde tam ay faturası alınıyor diye hatırlıyorum bu da çok üzücü bir durum umarım iadesini yaparlar

cevaplar için çok teşekkür ederim…

1 Beğeni

İlk ip adresi aldığınız zamandan itibaren 2 3 gün sonrasında fatura kesiliyor. Siz arıza yaşadığınız için sanırım abonelik 13ünde başlamış gözüküyor. Eğer şu an da arıza yoksa gelen faturada bir sorun yok gibi.

1 Beğeni

Selamlar, aramıza hoş geldiniz :pray: Arkadaşlarımızın dediği gibi TurkNet taahhütsüz internet hizmeti sunduğu için ön ödemeli fatura sistemini kullanıyor. Bu yüzden kullanacağınız Mart ayının ücreti size çıkmış. Burada bir sorun yok. Gönül rahatlığıyla kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

2 Beğeni

tam aylık fatura diye geri döndüler. hangi gün başlamıssa diğer ay o güne kadar mış. yardımlarınız için teşekkür ederim.

1 Beğeni