4 ay sonra pes ettim

4 aydır dsl ışığı yanmıyor internete bağlanamıyorum bugün gönderilen TT ekibinin telefondan arayıp biz baktık sorun yok modem yada kablodandır demesi üzerine camdan seslendim modemi yeni aldığımı kabloların yeni olduğunu söyledim kablo yenile dedi gitti kabloyu bugün yenilememe rağmen sorun devam etti ayrıca alt kata başka int sağlayıcısı geldi onlara rica edip gösterdim eve kadar çıkıp baktılar TurkNet kendi ekibini göndermeden çözülmez dediler bende artık dayanamadım iptal için faks çektim umarım hemen iptal olur… 5 ay olacak yoksa bu gidişle.

@bekir.kopuz @efegokhan

Gelen cevap böyle evet 4 aydır oyalanıp duruyorum yerel teknik ekibi bekleyecektim ama anlaşılan bu işi çözecek TurkNet yetkilisi yok.

Diğer firmaya geçiş yaptım benim alt yapımda verilen hizmet ne yazık ki çok kötüydü 4 ay internetsiz kaldım cabası oldu.

Geçiş sonrası gelişmeleri iletir misiniz.

x firmaya 15 başvurdum 16 gün port için geldi tt 17 bugün kurulum yapan arkadaş geldi interneti yaptı aldığım değerler gözüküyor keşke 4 ay boşuna beklemeseydim TurkNet yetkilileri umarım bu konuya bakar ve verilen hizmet sürecini baştan sona baştan değerlendirir ayrıca destek ekibi sadece copy paste atarak hiç yardımcı olmuyor.

2 Beğeni

fiyat ne? paket 100 mbps paketimi? taahhütlü sanırım.

• 75 Mbps’e Kadar Hız
  • 8 Mbps’e Kadar Upload
  • Taahhüt Yok
  • Limit Yok
    Ayda | 94,00 TL - 12 ay boyunca 5 tl düşüyor ref kodu kullanınca.
2 Beğeni

türk telekom değil sanırım. netspeed yada millenicom gibi gözüküyor. 75 e kadar hız diyorsun ama daha fazlasını alıyorsun. kısmetin açılmış o zaman. hayırlı olsun.

netspeed hocam firma ismi vermek istememiştim reklam olmasın diye evet öyle gözüküyor 4 ay internetsiz kalınca şans yüzümüze gülüyor :sweat_smile:

3 Beğeni

Şuanda pendemi’den dolayı sadece upload 8 değil download hızları da 79/88e yükseldi. Şuan 88 nsm hız profilinde bi kaç mbit kayıpla 85 kullanıyorsun. Sorunun düzelmesine sevindim umarım görmesi gerekenler görür ve buna bi çözüm bulur. İyi kullanımlar.

1 Beğeni

Keşke Telekom ekiplerine sorsaydınız aylarca neden beklediğinizi… Sorun TurkNet ten hizmet almaya çalışmanız mı yoksa Telekom un altyapı sorununun çözümü ile denk gelmiş olması mı diye.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah :pray:

1 Beğeni

Kurulumcu arkadaş çok ilgiliydi önce kabloyu test etti daha sonra modemi aşağıya baktı sorun görmedi bir telefon açtı araç ile saha dolabına gitti orada ki işlemler ardından sorunum çözüldü ne yaptığını tam bilmiyorum ama bunun için 4 ay beklememe yazık olmuş gibi.

Ayrıca teşekkürler umarım böyle konularda kullanıcı ile TurkNet daha interaktif bir şekilde iletişim kurar copy paste cevaplar ve uzun süreli kopmalar insanların sinirini bozuyor tek sıkıntım buydu TurkNet ile ilgili.

1 Beğeni