Merhabalar Bütçem başlıkta belirtiğim gibi 38k dır sadece oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum tercihen 3060ti ekran kartı olması yeterli olur. 3060ti ekran kartı çevresinde bir sistemde yardımcı olursanız çok sevinirim
O fiyata 4090 toplarsın
Hocam tavsiyem disardan kendiniz toplamayin yayincilar yt uzerinde sistem yapip satiyorlar ozellikle donanim arsivi pc hocasini vs takipte kalirsaniz istediginiz gibi bir sistem gelince alirsiniz onlar toptan anlastiklari icin fiyat daha makul oluyor
Psu sakın dandik alma ben aldım şuan pc kendini reset atıyor. Msı pcıe5 girişi olandan aldım umarım psu dan dır deli olucam yoksa. ram değiştim olmadı. işlemci değiştim olmadı . bi anakarttan bir psu dan düşünüyorum hayırlısı.
Dikkat ederim, değerli yorumunuz için teşekkür ederim
amacım bu yönde zaten sadece bana bu ekran kartı çevresinde sistem parçalarını yazmanız için konuyu açmıştım bu yönde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. yt den belirttiğiniz kanallara göz gezdireceğim yorumunuz için teşekkür ederim
Merhaba, şu şekilde bir kasa toplayabilirsin.
Kabaca yazmak gerekirse;
MSI b650M-a Wifi anakart
AMD Ryzen 7600x işlemci + MSI MAG 2x120 sıvı soğutucu
MSI RTX 4060Ti Ventus 8GB ekran kartı
32gb ram
1 TB Nvme SSD
GamePower 4x120 fan ARGB kasa + 650W 80+ Bronze güç kaynağı
Güzel sistem ama farklı şeyler koyabiliriz.iki günden beri pc ve telefonum bozuk telefonu yaptırmaya verdim, pc ye psu geldi akşama takacam umarım sorun psu dadır. işte olduğum için akşamları bakabiliyorum, pc düzelirse sistemlere bir bakacağım.
Foruma bile bakamıyorum, herşey telefonda kaldı.