35 mbpslik hızı 5 mbps olarak aliyor

Öncelikle merhabalar bir arkadaşımın hat değerlerinde anormallik sezdim altyapısı 35mbps kaldırıyor ve kendisi 35 mbps kullaniyor ama birkaç gündür hızı 5 mbpsin üstüne çıkmıyor sebebi nedir sizce

Merhaba, hat zayıflaması çok yüksek olduğundan dolayı hızınız düşmüş. İç tesisatınızı kontrol ettirin yine sorun yaşarsanız destek kaydı açarak dış hattınızı kontrol sağlasınlar.

1 Beğeni

Bide vdsl2 yazıyor.Köyde yaşayan hatçe teyze evine internet bağlatıp direkten alsa interneti adsl şekilde daha iyi hızı olur.Bu internetle 480 p video bile izleyemez tek kişi

1 Beğeni

İç tesisatlık sorun var gibi.Destek kaydı açtırıp boş port varsa ona geçmek istediğini söylesin.Tüm portlar dolu veya hepsi resimdeki attığınız değerler gibiyse arıza kaydı açtırıp vefalı bir telekom çalışanına denk gelirse düzgün bir ek yapsın,hatalı veya kötü ek yapılmışsa düzeltsin.

Ya da elektrikçi çağırıp daireden kutuya kadar cat6 kablo çektirecek ve kelepçe,klipslerle o kabloyu da güzel şekilde montajını yaptırsın.

Şu hızı verirken telekomun içi rahat ediyor mu acaba?Bizim de kutunun içi karman çorman.Örümcek ağı gibi dicem de örümceğin yaptığı ağın bile bir düzeni var.

1 Beğeni

Cevaplar için teşekkürler

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.