32 Gündür Giderilemeyen Kablo Kopukluğu Ve Net Bilgi Verememe

İstanbul silivri selimpaşa mahallesi 2004 sokak no:3 adrsinde ikamet ediyorum. Bulunduğum bölgede türktelekom altyapısında turknetin internetini kullanıyorum. Kablo kopmasından dolayı 30gündür internetimi kullanamıyorum. Bana 30 gün içerisinde arızanız çözülecek dediler ama 32 günlük süre bugün itibariyle dolmuş bulunuyor çünkü ben ilk başvurumu 1. ayın 11 inde yaptım. Ve hala internetim yok. Benle birlikte yakın adreslerimde ikamet eden herkes şuanda internet kullanamıyor ve herkes şikayetçi. TurkNet firmasını her aradığımda ekiplerimizin çalışmaları sürüyor diyerek telefonu kapatıyorlar. Bu kadar aciz bi firmanın bu kadar çok aileyi ve insanı mağdur etmesine lütfen izin vermeyin ve türk devleti olarak lütfen bu işe bir el atın. Ben internet üzerinden gelirimi sağlamaktayım ve 30 gündür hiçbir kazancım yok. LÜTFEN AMA LÜTFEN BİZLERE YARDIMCI OLUN. BURASI DEPREM BÖLGESİ YADA GABAR DAĞI DEĞİL. BURASI İSTANBULUN GÖBEĞİ. BU KADAR ALAKASIZ OLMAYIN…

Müşteri no 2559724

Selamlar @45697384736, foruma hoş geldiniz. Birçok kanal üzerinden bildirimde bulunduğunuzu görüyorum. Belirttiğiniz gibi yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet alıyorsunuz ve bu alana yalnızca yerel sağlayıcı ekipleri müdahale ediyor. Biz konunun önceliğini ilgili ekiplere ilettik.

az önce arayıp tekrar 30 gün sürecek diye bilgi verdiler. zaten 33 gün beklemişim bi 30 gün daha beklemenizi gerek dediler çıldırmak üzereyim. ALLAH SİZİN BİN BELANIZI VERSİN İNŞALLAH. BENİ BU ZAMANDA İŞSİZ GÜÇSÜZ BIRAKTINIZ. REZİL Bİ KURUM REZİL Bİ İŞLETMESİNİZ. YÜCE RABBİM İNŞALLAH BANA YAŞATTIĞINIZ BU ZOR GÜNLERİ SİZİN BURNUNUZDAN FİTİL FİTİL GETİRİR.