3 Katlı binada 3.kata internet sağlanamaması

Merhabalar 3 katlı bir binada oturmakta olan arkadaşım geçtiğimiz ayda Türk Telekom ile sorun yaşaması üzerine iptal ettirmiş. 3. katta oturan arkadaşım hiç bir ISS’den altyapı gözükmediği için hizmet alamıyor. 2.kat altyapısı gözüküyor fakat 3.kat altyapısı gözükmüyor. Türk Telekom üzerinden aldığı internet 2.kat üzerine açılmış. Bu durumda ne yapabiliriz ? TurkNet bağlatmak istiyoruz. Portluk bir durum yok TT üzerinden internet sağlanıyor fakat 2. kat üzerine kayıt açıp öyle bağlantı yapıyorlar. Biz TurkNet 'te bunun yapılıp yapılmayacağını öğrenmek istiyoruz.

Bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü ile iletişime geçerek altyapı bilgisi almak istediğinizi söylerseniz sistem üzerinden altyapı gözükecektir.

Sorun şurada altyapınız yok diyor fakat iş bağlatmaya gelince 2.kat üzerine kayıt yapıp internet sağlanıyor anlamadım ben bu durumu. Başka ISS’ye bu yüzden başvuramıyoruz.

Merhaba, @Baran’ın dediğini uygulayın. 3.katta internet kullanırken iptal ettirdiniz ve sorgulamalar da 3.kat çıkmıyor, hiç bir sitede. Telekom altyapınızı iptal etmiş olmasın veya arka plan da farklı bir sorun olabilir, Müdürlüğe bir sorun.

1 Beğeni

Öncelikle oranın aktif olduğunu onaylatılması gerekiyor sistemden.
Bu yüzden de bağlı olduğunuz ilçenin belediyesine giderek sisteme kayıt ettirmeniz gerekiyor.
Bunu yapmanız için de su ve elektrik aboneliği olması gerekiyor.
Şu ve elektrik aboneliği halihazırda belirttiğiniz tam adres üzerinde var ise faturaların aslı ve birer tane fotokopisi ile birlikte belediyeye müracat etmelisiniz. Kiracı iseniz siz değil mülk sahibi yapacak.

bu muhabbet yan komsuma.olmustu turk telekomu iptal ettigi icin sistemde.gorunmuyordu telekoma.gidip sorunu duzeltebilirsin kardesim ek olarak.storm.kardesimizin dedigi gibi tt bazen boyle sacmaliklar.yapabiliyor