3 gündür internet yok

Bugün 3. Günü olmakla beraber TurkNet bana internet hizmeti sağlayamıyor sorun olarak buradaki türk telekom altyapısında sorun olduğu idi fakat ben dışında diğer issleri
kullanan aynı sitede bulunduğum kişilerde türk telekom kullananlar dahil bir sorun yok ama ben TurkNet kullanıcısı olarak mağdurum teknik ekip hem çözüm için gerekli süreyi veremiyor hem de yardımcı olup çözüm bulamıyor uygulamadan takip edin diyor çağrı merkezi fakat uygulamada sürekli 3-5 saat ileriyi göstererek bu saatte çözülecektir diyor hayal kırıklığına uğrattı beni TurkNet ve 1-2 gün daha bu sorun devam ederse abonelik iptalimi vereceğim maalesef.

Merhaba, belirtilen saate kadar beklemenizde fayda var duruma göre moderatör ve yetkili arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.

Büyük ihtimalle size ayrılan port arızalanmış çünkü herkese özel saha dolabında port bulunmaktadır ve sizinki arızalanınca sadece sizin internet gider.

1 Beğeni

Arkadaşın dediği gibi. duruma göre burdan yardımcı olmaya çalışır.

1 Beğeni

Hocam 3.günü bugün saati rastgele atıyor çok belli. cumartesi günü kesildi internet sabahtan.sürekli şu saat diyor bu saatte dolunca 5 saat sonrasına atacak. Zaten 3 gündür bekliyorum o saat bir şey ifade etmiyor teknik ekipte yeterince bilgilendiremiyor çağrı merkezi de elimizden bir şey gelmez diyor kullanıcı olarak biz mi tamir edelim sorunu anlamadım belki 50 kere aradım mesaj attım iki tarafta yeterli bilgi sağlayamıyor en son çare buraya yazdım ben de.

1 Beğeni

bu geçince olmadıysa. abone no ve destek no varsa verirsiniz. iletilir.

Vereyim hocam sağolun forum çalışanları teknik ekipten daha net en azından

1 Beğeni

çalışan değilim. yardımcı olmaya çalışan gönüllüleriz. bilgi ve destek konusunda biraz daha yardım etmeye çalışıyorum. burda türk telekom konu olduğu için merkezden başkası çözemez.

Sorunun tam kaynağı belli değil eğer türk telekom ise bile ben iss olarak TurkNet kullandığım için türknetin gerekli baskıyı telekoma yapıp çözümlemesi gerekiyor en azından benim düşüncem bu sonuç olarak hizmet aldığım iss ilgilendirir beni ama onlarda kendilerinden emin değiller güvensizlik doğuruyor bu yüzden ki teknik ekip sallamıyor artık bile yazdığımda

1 Beğeni

görüyordur. şöylebir düşün. bir sürü önünde destek kayıdı var.
sırayla bakman gerekiyor. sen yazdıkça oraya dosyan aşağa doğru iniyor. cevap vermedi 1 saat içinde tekrar yazınca dosya yine aşağa doğru gidiyor.
sana sıra gelince. tekrar soruyordur. bir kere yaz öz yaz. bakacaktır.

En ince ayrıntısına kadar yazdım eksik bilgi verildi tekrar yazdım geri dönüs olmadı 3 gündür sürekli bununla uğraşıyorum zaten işin kötüsü hem derslerden hem işlerden geri kalır oldum ki şu zamanda altyapı kurmuyorsan bu tarz sorunlar 1-2 saatlik sorunlar çözülmesi kolay sorunlar tahminimce ama ben müşteri olarak gerekli ilgi alakayı alamadım hissetirmedi oysa ilk abonelik zamanı çok ümitli geçiş yapmıstım TurkNet 'e

Buradan “TurkNet Destek Şikayeti” kayıt açabilir ve ilgili Temsilcilerin eksiklerini söyleyebilirsiniz…


TT müdürlüğüne müracaat edip bilgi alabilirsiniz. Orada ki süreler, tahmini bir süredir. Ne TN, ne de TT çalışanı net bir süre verebilir. Bu süreçte, modeminizi kapatmayın özellikle resetlemeyin.
Abone numaranızı alabilir miyim? (Özelden)

1 Beğeni

Teşekkür ederim dostlar biraz yüklenmeyle çözdüm işi şuanda hizmet alıyorum elinize sağlık

1 Beğeni

İyi kullanımlar dilerim . Umarım tekrar yaşamazsın.

Rica eder, keyifli kullanımlar dileriz. :sunglasses: