3 gündür gelmeyen internet

Son çare buraya yazman kaldı 3 gündür belkide daha fazla internet alamıyoruz. Sürekli oyalanıyoruz. Telekom alt yapı çalışması diyor sürekli saat veriyor her seferinde saat atıyor ve bölgedeki bütün telekomlularda ve diğerlerinde internet var sadece TurkNet yok maalesef ilgilenen de yok otomatik mesjlaro kaydetmişler sürekli karşımız çıkan yanıt bu resmen ya Telekom yada siz bizimle dalga geçiyorsunuz. Alt yapı alınan firmayla anlaşma olmaz mı vardır bir cezai şart neden uygulamıyorsunuz bizi mağdur ediyorsunuz

1 Beğeni

@Baran arkadaşa özeline müşteri no ve destek no verirseniz iletecektir.

Teknik ekip göndereceklerdi sözde sabah 10.00 da ama sat kaç oldu ne arayan var ne soran bugun 5. Gün hala netimiz yok. Destek kayıt numaram 47706443 yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar, destek kaydı numaranız üzerinden hizmetinize ulaştım. Ekiplerin gün içerisinde randevuya uyum sağlayacağının bilgisini arkadaşlarımdan aldım. Yoğunluk sebebi ile saat olarak tam saati veremiyorum ama uyum sağlanacaktır.

Halen gelmediler ve aramadılar dahi ve ben artık TurkNet iptal ettirme kararı aldım ve başvurdum yarında evraklarını ayarlayıp göndereceğim. Ayıp ettiler. Günlerdir ilgisiz alakasız tavırları üzdü ilk gün iptal yapsaydım şimdiye diğer operatör bağlantım yapılmıştı bile işte buna pişmanım bu kadar zaman bekledim

Lütfen biri bana bilgi versin 1 hafta öncesine kadar internet kullanıyordum ama şimdi alt yapım tok olmuş bu nasıl oldu niye hiç kimse bilgi vermiyor yada çabalamıyor. Ben TurkNet abonesiyim yıllardır neden demiyor benim kullanıcımın alt yapısına ne yaptınız demiyor sözde ekip yönlendirdiler ama ne gelen var ne arayan var hep oyalama bir canlı insanla iletişim kurma ihtimalinin yok lütfen biri bilen biri yardımcı olabilirmi

Bende sabit ipden sonra ip alamıyorum. TurkNet kaynaklı ama hemen bir sorunda Türktelekoma iş emri veriyorlar. 1 gün belki 2 gün internet olmayacak. Destek taleplerine zaten bir kaç saatte bir cevap veriyorlar. Canlı biriyle görüşmeyince böyle oluyor. Seninki benimkinden de sıkıntı.

Aynen muhatap bulamıyorum ve bim alt yapım artık yokmuş bundan sonra ne olacak demiyorlar ki başka servis sağlayıcıya da geçemiyorum kutuda yer yok trajı komik