Bugün 3üncü gün evde internet yok şans eseri türktelekom saha ekiplerine rastladım apartmanda internet olmadığını söylediğimde hangi sağlayıcı diye sordu TurkNet dedim işin zor abi dedi, TurkNet i uyardık santraller değişecek dedik bizi sallamadılar dedi. Türktelekom mahallede komple Fiber e geçti dolapları değiştirdiler sonuç olarak TurkNet kullandığım için tekrar yeni başvuru yapar gibi kayıt açın en hızlı böyle çözülür işiniz dedi. Eğer böyle bir durum vardı da ve TurkNet in bilgisi olduğu halde neden bilgilendirme mesajı maili vs göndermedi hadi diyelim haber de vermedi bu işle uğraşacak olan kişi benmiyim hizmet alıyorum ücret ödüyorum bu kadar amatörce bir iş/hizmet beklemezdim TurkNet ten
3 gündür böyle bekliyorum cihazlarım çalışmıyor deli gibi zararım var ve ben hiç bir şekilde TurkNet e ulaşamıyorum arıza kaydı açmama rağmen otomatik klasik mesajlar haricinde bir bilgi verilmedi.
Konu ile ilgili acil destek bekliyorum. Yollarımı ayırmak durumunda kalacağım yoksa bir çok kişiye de tavsiye edip getirdim TurkNet e fakat bu şekilde mağdur edilmemem gerekiyor.
Neredeyse bir haftadır aynı problemi yaşıyorum. Bugün çözüme ulaşır diyordum ama tüm destek kayıtları ve telefon görüşmelerimde fiber dönüşüm için onay vermeme rağmen bu sabah telefonu kaçırdığım için şöyle bir mesaj atmışlar, daha sonra da gün içerisinde aranmadım…
"Merhaba,
Sizleri bolgenizde Turk Telekom Fiber donusumunun gerceklestigini iletmek ve fiber altyapisinin avantajlari hakkinda bilgi vermek icin sisteme kayitli cep telefonunuzdan aradim ancak ulasamadim. Alt yapi degisikligi icin hem onayinizi hem de fiber alt yapinin avantajlarindan bahsetmek icin tekrardan arayacagim. Iyi ve saglikli gunler dilerim. B001"
Merhaba @fburuk, öncelikle karşılaşmış olduğunuz durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizin bulunduğunuz bölgenin altyapısı değiştiği için bizim ekranlarımızda genel arıza uyarısı çıkıyor. Bu durumu hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmak için yerleşik operatörü ile takip ediyoruz.
Sizin görüştüğünüz saha ekiplerinin söylediklerini dikkate almayın lütfen. TurkNet bu süreçte tüm kullanıcılarının yanında olarak en kısa süre içerisinde tüm işlemleri tamamlamaya çalışıyor. Ancak bildiğiniz gibi altyapı çalışmalarına bizim bir müdahalemiz söz konusu değil… Biraz beklemeniz gerekiyor.
Sizce o bölgede ki abonelerini mağdur edip bir sürü iş yükü ile karşılaşacağını bildiği halde resmi bir bilgilendirmeyi sallamama durumu olabilir mi? Vatandaşı kendileri gibi şey zannediyor bunlar. Nasıl saha ekibi işini almışlar anlamıyorum.
Bilmiyorum ama arkadaş gayet açık ve net bir şekilde bunu söyledi böyle olmasa bile tarafıma hiç bir bilgi verilmedi TurkNet tarafından tamam bunu da atladı unuttu vs ben arıza kaydı bırakalı 3 gün oldu hala bir dönüş yapılmadı canlı bir müşteri hizmetleri yetkilisine bağlanmak zaten imkansız sorunun anlayacak bir çalışanda yok muhatap olabileceğimiz TurkNet bende hayal kırıklığı yarattı.
Ben şimdi sizin hizmetinizle birebir olarak ilgilenen net uzman arkadaşlarıma bilgi verdim @fburuk. Sizinle kısa süre içerisinde iletişime geçerek bilgi vereceğiz. Süreci bende buradan takip etmeye devam edeceğim.
@EFG benim problemim ile de ilgilenebilir misiniz? Ikinci yorumda belirttim, kendi konumu da açmıştım. Toplantıdayken telefonum sessizdeydi, daha sonra da aranmadım. Önceki görüşmelerimin hepsinde fiber dönüşüm için onay vermiştim. Bir telefonu kaçırdık diye 24 saat aksamasın…
Teşekkürler
Merhaba @e_y, bu durumu bize açık olan kaydınız içerisinde de iletin lütfen… Arkadaşlarım talebinizi yerine getirerek sizinle tekrar iletişime geçeceklerdir.
@fburuk arkadaşlarım sizi arayarak süreç hakkında bilgi vermişler. Dönüşüm işlemleriniz arka planda başlamış. Bende gelişmeleri takip edeceğim. Bilginiz olsun.
Merhaba, biraz önce türktelekom ekipleri gelip port yönlendirmesini yaptı fakat modemde tüm ışıklar yanmasına rağmen internete çıkış sağlayamıyorum Modem buluşmuyor yazıyor statüsü e baktığımda sebebi ne olabilir?
Arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek bilgiler vermişler. Şu an hattınızda ve yeni portunuz aktif hale gelmiş ve kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz. Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı?
An itibariyle internet hattım düzeldi eskisinden daha yüksek bir hızla kullanabiliyorum, bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar diliyorum.