3 gündür bir türlü gelemeyen internet

Öncelikle merhaba 3 günden fazladır internet hizmeti alamamaktayım destek kayıtları açmama rağmen her destek kaydında aynı dönüşü alıyorum bilgi alınmak için teknik ekibe talep açıldı deniliyor şu tarihte sorun çözülecek deniliyor fakat hala gelen bir internet yok zaten muhattap olup ulaşa bileceğim bir numara yok artık şu sorunu çözebilicek bana bilgi vere bilecek bir yetkili işi bilen işi çözebilecek biri bana ulasim sağlıya bilirmi evden çalışıyorum 3 gündür mobil verim kalmadı bana ulaşın.

Selamlar @Batuhan1 ;

Oluşturduğunuz kayda istinaden birçok kez sizinle aranarak iletişim kurulduğunu görüyorum.


Bölgenizde genel arıza süreci yaşanıyor. Genel arıza süreçleri yerel sağlayıcı kontrolündedir. Arızanın boyutu ve çalışmanın seyrine bağlı olarak ekipler arızanızı sonuçlandıracak.

Defalarca ulaşım mı sağlandı komiksiniz heralde mesaj üzerinden 7 gündür aynı şeyler yazilip gönderiliyor telefonla görüşmelerin hepsini 3 saat uğraşıp talep edip hiç bir işim yokmuş gibi bekliyorum aldıklarında da ayni şeyler söyleniyor adama akıllı bir tane açıklayıcı bir açıklama yok sıfır hatta baya leş bir hizmet anlayışları var ben 1 hafta dır kendi mobil verimi kullaniyorum ailemde ayni şekilde bu mağduriyetimizi nasil gidericekler ben evden çalışıyorum artik ek paket almam lazim bu ek paketin parasini vericeklermi bu nu dedigimde ses yok internet geldiğinde indirim talebinde buluna bilirisiniz deniliyor o zaten olucak bişey siz beni ve ailemi 1 haftadir mağdur ediyosunuz işinizi hizmetinizi sagliyamiyosunuz ve buna karsilik hic bir telafi de düşünmüyorsunuz mükemmel bir hizmet gerçekten ve hala daha internet yok kendim çözmeye kalksam çözerdim saha ekipleriniz yeteri kadar çaymolası yapmadılarmı nezamana çözülecek dağın başında yaşamıyorum dağın başına bile bu kadar güne bağlanırdı o ayrı bir konu ama neyse :smiley:

Bölgenizde üçüncü şahıs kaynaklı hasara bağlı bir arıza yaşandığını görüyorum. Yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet aldığınız için ilgili arızaya müdahale yetkisi yerel sağlayıcı saha ekiplerindedir. Yerel sağlayıcı saha ekiplerinden öncelik ve hassasiyet talep etti.