3 gün önce 50 mbi̇t hiz aliyorken şi̇mdi̇ tekrar 35 mbi̇t hiz aliyorum neden?

Merhabalar,
Yaklaşık 3 gün önce alt yapımın 50 mbite kadar desteklediğini öğrendim. Hali hazırda zaten 35 mbitlik paketi kullanıyordum ve 75 mbitlik pakete geçiş sağladım. Bir kaç gün 50 mbit kullandım ama bugün hız testi yaptığımda max. 35 mbit alabiliyorum. Bunun nedeni nedir?


Adssız
Addsız

Merhaba, öncelikle destek kaydı oluşturun, oradan daha detaylı bilgi alabilirsin. Görünüşe göre modeme 33500 (33mb) tanımlanmış. Bu, tanımlamayı Telekom yapmış olabilir ve SNR değeri düşük kaldığından dolayı hızınız düşürülmüş olabilir. OİM teknik bilgiler de kaç mb tanımlı? Modemini resetleyip tekrar kurulum yapar mısın?

Hocam zaten destek kaydı sabah oluşturdum ve bana gelen cevap bir sorun gözükmediği ve TurkNet Online İşlem Merkezi de 35 mbit tanımlı maalesef.

Modeme de 33mb geldiğine göre gayet mantıklı bir sonuç. İsterseniz bir üst pakete geçişinizi isteyin.

Zaten üst paketteyim muhtemelen eski paketime geri dönücem

Kendiniz de söylediniz hem modeme 33mb hemde online işlemler de 35mb tanımlı eğer ki, fatura sonun da bu duruma rağmen Extra 10₺ fark öderseniz temsilciden bu durumu bildirebilirsin. Şuanda 35mb kullanıyorsun üst pakette değilsin daha da emin olmak adına TurkNet Online İşlem Merkezi’de Paket kullanım>paket bilgileri kısmın da kaç mb yazıyor?

Hocam bakın ben 50 mbit almaya başladığım zaman üst paket olan 75 mbite geçiş yaptım. Şu an yazan 75 mbit ama ben 35 mbit alıyorum demek ki daha önce alabildiğime göre 50 mbit hız alabiliyorum. Ama sonra hızım anlamadığım şekilde düştü.

Bu ekran görüntüsünü şimdi aldıysanız (güncelse) temsilciye paylaşın, durumu izah edebileceğini düşünüyorum veya bu, aşamayı yapmadan önce resetleyip tekrar kurulum yapar mısın?

güncel, tekrar kurulum işini denemedim onu da deneyip sizinle paylaşıcam teşekkür ederim.

Tekrar kurulum yapınca hat değerlerim istediğim sonucu aldı teşekkür ederim ilginiz için. Konu kilit…

1 Beğeni

Rica eder, keyifli kullanımlar dilerim. :person_raising_hand:

1 Beğeni