3 Ay ücretsiz internet

TurkNetin Sitesinde altyapı sorgulama sayfasında “adresinizde fiber altyapı varsa bize bildirin 3 ay ücretsiz internet kazanın” ibaresi var. Bizde de fiber altyapı var ama sorgulama sayfasında halen VDSL altyapı gözüküyor. Ben bu 3 aylık ücretsiz internetten yararlanmak istiyorum. O formu doldurdum henüz bi dönüş olmadı. Sizden ricam yardımcı olur musunuz?

Apartmanda fiber üzerinden internet kullanan aboneler varsa bu konuda size @alperenatici müsait olduğunda dönüş yapacaktır

Merhabalar, formu doldurduktan sonra gereken incelemeler sağlanır. VDSL üzerinden abonelik başlatsanız bile altyapı bildirisinin olumlu sonuçlanması halinde indiriminiz tanımlanır.

Hali hazırda 2 yıldır VDSL kullanıyorum. Bildirimi yaptım ben fakat dönüş olmadı. Fiber aktif değil henüz. 2 hafta içinde aktif olacak. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Fiber aktif olduğunda Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturmanız yeterli olacaktır.

Bu hediye İnterneti nasıl alabilirim peki fiber geldiği zaman otomatik hattıma tanımlanır mı?

Hayır, yukarıda şartı yazdım. Eğer aktif olarak binada fiber kullanılıyor ve sorgulama yaptığınız zaman sorgu sonucunda fiber üzerinden hizmet alacağınız belirtilmiyor ise o zaman talebinizi iletebilirsiniz. Zaten fiber görünüyor ise paket tarife adımından kayıt açıp fibere geçiş işleminizi başlatabilirsiniz.

Yani fiber aktif olup kullanan olacak ama sorgulamada görünmeyecek. Böyle bişey pek mümkün değil gibi.

Bazen bilgiler güncellenmiyor, veya bir yazılım hatası yüzünden fiber altyapı olduğu hâlde görünmüyor. Bu durumda o kampanya geçerli oluyor. TurkNet bu hatayı Telekom a bildiriyor ve sorgu sonucu düzeltiliyor. Siz de bu hatayı bildirdiğiniz için ödül olarak ücretsiz internet hakkını alıyorsunuz. Kampanya böyle işliyor.

Vdslden fibere Geçiş ücretsiz olacak değil mi? Ayrıca TurkNet 'e abone ettiğim 50 kişiden 18 ay ücretsiz internet hakkım kaldı. Bu ücretsiz kullanımlarda fiberde devam edecek mi?

Gayet mümkün bu arada.
İşyerimde fiber var ama turknette vdsl gözüküyor.

Oturduğum sokaktaki tüm binaları sorguladığımda iki binada fiber olduğunu keşfettim. Altyapı sorgularını birden fazla siteden tekrarlayarak gerçekleştirdim. Bunun sonucunda sokaktaki iki apartman harici VDSL gözüküyor, biz dahil. Bir kaç ay önce apt. yöneticimiz fiber için imza topladıydı fakat ne kutu var ne bir şey.
Peki ben bu formu doldurduğumda bir fayda görebilecek miyim?

Hayır senin konunla ilgisi yok