2024 modem önerisi

Merhaba, mevcut vdsl altyapımda asus dsl n16 ile kopma sorunları yaşadığımdan yeni bir modem almayı düşünüyorum. Konuyla ilgili açılmış başlıkların üstünden oldukça zaman geçtiğinden piyasa çok değişmiş durumda. Keenetic extra dsl’nin çokça önerildiğini gördüm. Şu an 2500tl fiyatı var. dslam Infineon(Lantiq). Önerilerinizi bekliyorum.

@tnetwork @moderators

Keenetic Hopper DSL tercih edebilirsiniz. Keenetic modelleri TT alt yapısında genel olarak chipsetten dolayı stabil çalışıyor. Keenetic almanızı tavsiye ederim.

1 Beğeni

Keenetic extra dsl aldım. 10 saat oldu ve performansından gayet memnunum. Fiber altyapıya geçecek olursam hopper dsl almayı da düşünebilirim.

Fiber altyapıda da çalışıyor portları da gigabit,sadece wifi 5.Özellikle kablosuzu baya iyi.Eski modemle 4 metre öte koridorda url sayfası bile yüklenmezken bununla 10-15 metre ötedeki balkondan 5 ghz olsa bile kayıp çok az.

1 Beğeni

Hopper ile tek farkı hopperın wifi6,bunun wifi5 olmasi.

Hattın nasıl çalıştığını crc hatalarini masaüstüne eklenti indirip görebilirsin,veya tanılama kısmından self test dosyasıni indirip inen dosyayı chromeda veya herhangi bir uygulamada txt dosyasını açarsan sayfada bul kısmına “crc” yazıp 3-4 bölüm aşağıya inip fec ve crc hatalarini,hattın gerçek kapasitesini görebilirsin hocam

1 Beğeni