2024 Mart ayından beri yaşadığım ping sorunu

2023 Mart ayında bulunduğum konumda TurkNet aboneliğine başladık.
Ping değerlerim gayet normal ve istediğim gibiydi, 1 yıl boyunca ping konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım.

2024 mart ayına kadar ip adresim 188.119.x.xxx veya 188.119.x.xx şeklindeydi.

2024 mart ayında internetim kesildi, alt yapı çalışması olduğu söylendi çalışma bittikten sonra bir daha ip adresim üstte belirttiğim şekilde olmadı. artık daha farklı sayılarla başlıyordu (159 212 95 vb)

bu değişiklikten sonra oyunlarda aldığım ping değerleri yaklaşık 7-10 arası arttı.

1- defalarca destek kaydı oluşturdum
2- 2-3 defa statik ip aldım ve denedim
3- tekrar 188.119.x.xxx veya 188.119.x.xx ip adreslerini talep ettim fakat mümkün olmadığını söylediler

kısacası hiçbir şekilde 2024 mart ayına kadar aldığım ping değerlerini alamadım.

bu konuda yardımcı olur musunuz?
kayıtlı olan telefon numarası bana ait değil bu yüzden lütfen telefonla aramadan buradan cevap verebilir misiniz?

Merhaba, sorunun kontrol edilebilmesi için yeni bir destek kaydı oluşturup numarasını buradan paylaşır mısınız? Ekibimizle iletişime geçip size yardımcı olacağız.

86761423

İlettiğiniz bilgilere istinaden sorunun çözümü için kontroller sağlanıyor. Kontroller tamamlandıktan sonra sizi tekrar arayacaklar.

Daha önce defalarca açtığım destek kayıtlarında denediğimiz

1- statik ip
2- hız düşürmesi

ve her defasında tekrar teker istenen, günlerce incelenip bir sorun olmadığı söylenen

1- cmd testleri
2- pingplotter testleri

dışında hiçbir işlem yapılmıyor.

Yukarıda bahsettiğim olayla ilgili hiçbir adım atılmıyor hiçbir bilgi verilmiyor…

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Konu hakkında tekrar ekibimiz ile iletişime geçtik. Hızlı bir şekilde sizinle iletişime geçeceğiz.