2023'te "Daha Hızlısı Yok" Diyoruz!

Screenshot_2

2022 yılına başlarken “Hızımızı artırıyoruz” demiştik. Biz sözümüzü tuttuk :blush:TurkNet GigaFiber’i tam 1 milyon hanede kullanılabilir durumda. Yeni yılda ise hedeflerimiz daha da büyük. 2023’te “Daha Hızlısı Yok” diyoruz ve koymuş olduğumuz hedeflerimizi sizlerle birlikte gerçekleştirmek için heyecanlıyız! :construction_worker_man:

2022 yılında yayınladığımız filmimiz ile kullanıcıların internet ile ilgili yaşadığı sorunlarda onların sesi olduk ve “O-NAY-LA-MI-YO-RUM! :x:” dedik. Yeni yılda da buna devam ederek dünya standartlarındaki internetimizi ülkemizin dört bir yanına götürmeye kararlıyız. Çünkü 1000 Mbps eşit download ve upload’a sahip bir internet herkesin hakkı!

Geride bıraktığımız yılda onaylamakdıklarınızı TurkNet olarak biz de onaylamadık. 2023’de de onaylamayacağız. Size taahhüd ettiğimiz sözlerin yerine getirileceği, 1000 megabit hızlarımızın en kısa sürede tüm kullanıcılarımız ile buluşturulacağı yapılmaz denilenleri yapacağımız bir yıl diliyoruz :rocket:

Çıktığımız bu yolda sizlerle birlikte yürümenin bizim için ne kadar önemli olduğunu anlatmak istesek kelimeler yetmez. Mutlu, huzurlu, sağlıklı, hızlı ve UMUTLU yarınlara… :orange_heart: :blue_heart: :purple_heart:

13 Beğeni