2 yıldır memnun olduğum Türknet son 2 haftadır hiç olmadığı kadar baş ağrıtıyor

2 yıldır 99 download sorunsuz alıyorduk ipv6 aktif ve 60 üstü ping görmemiştik. Geçen hafta sürekli internette kopmalar başladı birden bire pingler 150’nin altına asla düşmemeye başladı ve cumartesi gününden itibaren de 450-500 seviyelerine geldi. Bir baktım ki teknik bilgilerde hızımız 99-20’den 77-7’e düşürülmüş. İpv6 kendiliğinden kapanmış ipv6 açtık destek kaydı oluşturduk istenen testleri gönderdik. 4 gün geçti hiçbir ilerleme yok. İnternet hızımız 77-7 ping 450-500 seviyelerine birden fırlıyor. Dsl kırmızı olmuyoe ama anlık internet kopmaları yaşıyoruz. Son çare kendimiz elektrikçi çağırıp kablolara baktırdık adam kabloda bi sorun görmedi ki kabloyu değişsin kendisi para kazansın. Destek merkezinde ise 3 gündür aynı cevap kontroller devam ediyor.

Bir çok sebebi olabilir bu problemin. Binaya gelen kabloda hasar olabilir, altyapı geliştirme çalışmaları sırasında anlık hız kaybı, hat kalitesinin bozulması söz konusu olabilir. Destek kaydınıza belirli aralıklarla cevap yazıp bilgi talep edin. Forum profilinize müşteri numaranızı eklediniz ise müsait olduğunda forum yetkilimiz @alperenatici size yardımcı olacaktır. Bina içi tesisata baktırdığınızı ve problem olmadığını destek kaydınız üzerinden iletmeyi unutmayın.

hat değerlerinizi atarmısın kapasite arttığı için hızınız düşmüş olabilir gerçi bu kadar düşmesi normalmi bende bilemiyorum en fazla 60 ping gördüm derken bu pingi avrupa sunucusundamı alıyordunuz

Selamlar @Xqwertyx, değerlerinizin bir anda değişmesi bağlı olduğunuz santralde, dağıtım kutusunda ya da ankastrede sorun olabileceğini düşündürüyor. Oluşturulan 72971163 numaralı kayıt üzerinden tüm ihtimaller incelenecek ve tespit edilen sorunlar çözüme ulaştırılacak. Takip ediyorum.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.