Resimde gördüğünüz gibi hat değerlerim çok sıkıntılı.62 mbps de bile iki günde milyonlara varan crc hataları var.Destek ekipleriniz santralinizin yoğunluğu arttığı için bu durumu yaşamaktasınız diyor.Ben Türktelekom tarafından altyapının ıslah edilmesini istiyorum.Aslında daha çok Türknetin fiber altyapısını görmek istiyorum.Yaşadığım yer Kuruçeşme Fatih Mahallesi Kazım Özalp Caddesi İzmit/Kocaeli.Lütfen altyapınız buraya getirin.Etrafımda birçok Türnet abonesi ailenin olduğunu da biliyorum.
Modemin yazılımını 790 a geri döndürüp Bir süre test edin. Crc azalmaz ise destek kaydı açıp 50 mbps e çektirin hızınızı. Gigafiber için farklı bir paylaşım daha yapın. Twitter üzerinden TurkNet Destek hesabına gigafiber planı olup olmadığını ve talebinizi iletin.
1 Beğeni
Hocam 805 sürümü 790’dan daha iyi değil mi? 790 sürümünde ara ara paket kayıpları oluşuyor gibi.
Son ve bir önceki yazılım da crc oluşuyordu. Bazı kullanıcılar 790 bazıları farklı sürümler ile bir nevi sorunu çözdüğünü söyledi… forum üzerinde crc ile ilgili konular mevcut. Bakabilirsiniz.
1 Beğeni