2 haftadır kurulum bekliyorum

Merhaba. 13.01.2023 tarihinde abonelik hizmeti aldım. 2 ila 6 iş günü içerisinde kurulum gerçekleşeceğini söylediniz ama hala Türk Telekom tarafında onaylanmadığı söyleniyor. 25.01.2023 tarihine kadar gerçekleşeceğini söylediniz en sonda ama ne arayan var ne soran… Yardımcı olur musunuz lütfen?

1 Beğeni

Selamlar @Given, foruma hoş geldiniz :raised_hand: Yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet alacağınızı görüyorum. Süreç yerel sağlayıcı ile birlikte gerçekleştiriliyor. Başvurunuz yerel sağlayıcı onayı bekliyor. Sizin için ekiplerle iletişime geçtim :handshake:

Bence bu konuda Türk Telekom ve TurkNet arasında bir sıkıntı var. Son bir aydır yapılan şikayetlerin %80i altyapı sorunu ve kurulumun 1 aya yaklaşması.

Aynı sorun bana da oldu. Türk telekom kendi müşterisi olmadığın için tabiri caizse iplemiyor. Ben 1 ay bekledim en son TT geçmek zorunda kaldım. Memnun değilim 75 mbps verdik diyorlar maksimum 50 alıyoruz

1 Beğeni

25’inde 19.30 gibi kurulum için geldiler. Ölçüm yaptılar sonra bodrumdaki kutuya bakalım dediler ve sonra da telefonla arayıp altyapı tamamlanmamış 2-3 güne geleceğiz dediler. Eve fiber kablo çekileli 1 ay oluyor. Gerçekten rezillik.

1 Beğeni

27.01.2023 tarihinde bana ekiplerle görüştüğümüzde 1 hafta içerisinde fiber kablo sorunun gideriliceğini ve kurulumun tamamlanacağını söylediniz ve şimdi girip kontrol ettiğimde kurulum aşamasında hata oluştu yazısını gördüm ve bunun üzerine yazdım,02.02.2023 cevabınız ise ''ankastre kutusu uygun değil ‘’ bildirimi aldığınızı söylediniz. Gerçekten dalga mı geçiyorsunuz? 1 Yıl mı bekleyeceğim abonelik için. Elinizden gelen bir şey olmayacaksa daha fazla bekletmeyin ve aboneliğimi iptal edin. Türk Telekom bile bu kadar ilgisiz değil. Yaptığınız fiyat değişikliğine rağmen neyse dedim ama yeter artık. Gerçekten bıktırdınız,işlerim aksadı ve zaman kaybettirdiniz bana. Sizlere tanıdığım onca hoşgörüye ve zamana rağmen hiçbir şey yapmadınız…