2 haftadır aktif edilmeyen internet

Merhaba. 2 Haftadır internetimin aktif olması için bireysel olarak normalde sizin yapmanız gereken çoğu işi halletmiş ve yükünüzü hafifletmiş durumdayım. Türk telekom saha ekiplerinin çalışma merkezine gidip, bütün kontrollerin türk telekom ekipleri tarafından yapılmasına ve herhangi bir sorun olmadığını tespit etmemize, yapa alt yapısına müdahale edemediklerini, geri kalan aktivasyon işini TurkNet destek ekibinin yapması gerektiğini ve benim de bunları müşteri hizmetlerinize ve destek ekiplerinize dile getirmeme rağmen hiç bir sonuç elde edemedik. Yaptığım meslek gereği işlerimin aksadığını belirtmek isterim. Sizin yapmanız gereken sadece internetimi aktifleştirmenizdir. Bunun için neyi beklediğimi ve beklediğinizi de anlamış değilim. Sizlerden son ricam internetimin bu akşam açılmasını talep ediyorum. Şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.
Müşteri No: 2350025
Destek No: 47284227

Forumda internetimi aktif edecek yetkili kişiler var mı ?

1 Beğeni

@EFG özeline müşteri no ve destek no yazarsan bakacaktır.

Merhaba @Raubahn, öncelikle aktivasyon işlemlerinizin bu kadar uzun sürmesi nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Arkadaşlarıma konu hakkında detaylı bilgi verdim. Arka planda aktivasyon durumunuzu tekrar kontrol ederek size elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız. Gelişme olması durumunda buradan iletişime geçip detaylı bilgi vereceğim.

1 Beğeni

Arkadaşlarım size bilgi verebilmek için iki kez aramışlar ancak ulaşamamışlar.

Cevap bekliyoruz senden.

Merhaba. Dün gece @Baran bey ile iletişime geçip yaptığımız yazışmalar sonucu internet sorunumu halletmiş bulunmaktadır. Şuan aktif durumda ve kullanmaktayım.

2 Beğeni

Opera Anlık Görüntü_2021-10-14_163622_forum.turk.net
Bu yüzden size geri dönüş sağlayamadım. Bu platformda yeni olduğum için böyle bir kısıtlamadan haberim yoktu.

2 Beğeni

İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim.

3 Beğeni