2 gündür internet yok!

2 gün önce sabah internetim kesildi ve hiçbir arama hiçbir mesajla haber verilmedi nedendir veya ne kadar süreceği konusunda.Israrla desteğe arıza bildirmem sonucu altyapı çalışmalarımız var dendi ve konu kapandı arkadaşım siz şakamısınız işim gereği internet elim ayağım gibi gerekli bir ihtiyacım. Destek zaten yok müşteri hizmetleri yok ee fatura zamanı gelince tam ücret istemeyi biliyorsunuz. Madem altyapi çalışması var peki bilgi verseniz bende eski adsl modem var yeni modem almak zorundamiyim kac gunde çözülecek bu iş en azından bilgi verin ya. Bu gidisle baska bir sağlayıcıya gecicem gibi

Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sizi kaybetmek asla istemeyiz, bu yüzden ben size yardımcı olup sorunun detayını öğrendikten sonra çözüm süreci için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Bana açtığınız destek kaydınızın numarasını buradan veya özel mesaj üzerinden paylaşır mısınız?

Destek numarasi 49084968 tel no mu atıyorum lutfen arayın bilgi verin

Telefon numaranızı özel ulduğu ve KVKK ihlali olmaması açısından sildim. Lütfen siz de bundan sonra açık alanda GSM numarası paylaşmayın :frowning:

Ben şimdi arkadaşlarıma hızlıca durumu iletiyorum. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.