2 gündür gelmeyen internet

Ben size şöyle bir öneride bulunayım. Şimdi TT TurkNet 'i kıskanıyor ve müşteri kaybetsinde bana gelsin diye uğraşıyor. Btk tüketici şikayetleri için buraya tıklayın.
Sayfaya abone olan kişi e devlet ile giriş yapsın ve firma faaliyet alanı seçiminde sabit telefon seçin
firma olarak turktelekom seçin. Şikayeti de şu şekilde yazın;
Sayın Turktelekom yetkililerine,

X tarihinde abonesi olduğum ve hali hazırda altyapınızı kullanan TurkNet tarafından şikayet kaydı oluşturdum. Altyapı arızanız sebebiyle 3 gündür hizmet alamıyorum. Tarafınıza bildfirim yapılmasına rağmen herhangi bir çalışma veya onarım gerçekleştirmediniz. Abonesi olduğum TurkNet tarafından arıza bildirimi yapıldığı halde arızaya müdahale etmiyorsunuz. Altyapının sorumlusu siz olduğunuz için de gerek TurkNet gerekse tarafımca muhattap sizsiniz. Arızanın bir an önce giderilmesini arz ve talep ederim…

Bunu yazdıktan sonra sizi 4441444 numaralı telefondan arayacaklar. aradıklarında açın ve açıkça söyleyin bahaneleri kabul etmeyin. Yok kapanma vs. şeylerle geçiştirecekler sizinde cevabınız şu olsun tam kapanmada sizin hizmetiniz devam ediyor tam kapanma kapsamında değilsiniz. Gereğinin yapılıp arızamın düzeltilmesini bir an önce istiyorum. Diyin bakalım sonuç ne olacak hatta şimdi yazın umarım yarın erkenden ararlar. Adresi de yazmayı unutmayın tam adres yazın.

3 Beğeni