Merhaba, arkadaşlar keenetic router veya dsl modem satan var mı?
2.el temiz cihaz arıyorum. Varsa özelliklerini ve fiyat bilgisini iletir misiniz?
Merhaba, arkadaşlar keenetic router veya dsl modem satan var mı?
2.el temiz cihaz arıyorum. Varsa özelliklerini ve fiyat bilgisini iletir misiniz?
Keenetic alan pek satmıyor.
Ancak üst modele geçenler satar oda çok az sayıda.
Komşuma iyi modemdir diye ezbere Keenetic Peak al dedim. Almış iyi güzelde ne akla hizmet bu en üst model dedikleri cihazda wifi6 yok Akıl alır gibi değil
Bir çok markanın var, olmaz olur mu. Hayır bu yeni vs en üst diye üretmişler ve yok
Şurada accuk sallamışlar tu-kaka tarzında Umarım wifi6’lı modem yapmazlar. Neyse umarım performansı vs iyidir de sıkıntıya sokmaz tavsiyemiz.
Keenetic’in Wifi 6 modemleri var zaten, sadece Türkiye’de yok.
Model alabilir miyim ? 2 günde elimde olur, en azından alınanı iade ettireyim.
Ben bu Wifi 6 dan ümidi kestim 5 ghz de 2400 mbps almam gerekirken teoride 432 pratikte 167’yi geçmiyor. Çok ham bir teknoloji. Keenetic AC modemimde daha yüksek hızlar alıyordum. 2.4 ghz değinmeye bile gerek yok, berbat…
Bir zamanlar usrobotics için dendi, sonra xyzel, sonra asus şimdi keenetic Bu krallık kişiye, ihtiyaca ve ortama göre değişir maalesef. Yani her şey olsun olursa yumatu marka müzik seti gibi olur ortalık
Ama işte nerede çokluk orada sıkıntı
Fiber’e geçtiğim için elimde 03.10.2021 tarihli daha 1 senesi dolmamış ve 3 yılda garantisi uzatılmış Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR AC1200 Kablosuz Vdsl2-Adsl2+ Modem var. İlgilenirsen pm atabilirsin. @mustafasevinc
Konuyu açan arkadaş modem arıyor, ona yazmış.
Bende extra dsl var 2 sene daha garantisi var 2024 / 5. ayına kadar ilgilenirsen satarım bende hero modele gecicem o yüzden satıyorum…
Not: ilgilenen varsa özel mesaj atabilir.
2-3 aylık keenetic hero adsl satabilirim ilgilenirseniz
Hala arıyorsan ben satacağım.
Duruyor mu fiyat ne kadar ?
Sanki Superonline nin Kendi alt yapısında veriyorlar gibi hatırlıyorum emin olmamakla birlikte
Merhaba, modeminiz hala satılık mı?
+Güncel olarak Keenetic modem satan var mı?