2 aydır çözülemeyen sorun

2-3 aydır internet hızım olması gerekenden aşırı yavaş. 85mbps’lik paket olmasına rağmen 10-11 bazen 5-6 alıyorum. VDSL altyapıdan dolayı 7-8mbps’lik kayıp olur ama bu fazla. destek hattına 3 tane ticket açtım. Hepsinde beni oyaladılar. Şu tarihte sorununuz çözülecek diye normalde arızanın 1 hafta içinde çözülmesi gerekirken 2-3 haftalık süreç verdiler. Önce telefonda konuştuğumda apartmanda sorun var dediler. Fakat apartmanda benim haricimde kimsenin internetinde problem yok. Bunu destek hattına ilettiğimde altyapıda sorun var en kısa zamanda çözücez diyerek söylediğim gibi uçuk süreler beni beklettiler. Altyapıdan ziyade bağlanan kabloda bir problem olduğunu düşünüyorum. Bunu kontrol etmek için bir ekip bile yollamadılar.(yollamadıklarını biliyorum çünkü apartmanın zili çalışmıyor apartmana girebilmeleri için aramaları gerekiyor). Beklediğime değseydi keşke fakat sorunum çözülmedi. Yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar, sorunu kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?

Ekledim.

Merhabalar, 88880923 numaralı kaydınızı oluşturup sorunu ekibimize ilettik. Destek kaydınız inceleniyor. Kontroller tamamlandıktan sonra sizinle iletişime geçip destek olacağız.