2 aydır binamda Gigafiber kutusu mevcut

28 şubat tarihinde binama kutunun koyulduğunu fark ettim. Her gün aktifleşip aktifleşmediğini sorguluyorum. Ne zaman aktif olacak bir an önce kullanmak istiyorum bir de süre uzadıkça sanki olmayacakmış gibi geliyor insana. @EFG hocam sizi herkes çok övüyor yapabileceğiniz bir şey varsa veya sebebini açıklayabilirseniz çok mutlu olurum.
Bahçelievler/Siyavuşpaşa Mh./Esenler Sk.

1 Beğeni

Benim 4 ayda aktif olmuştu. Uzun sürebiliyor bazen.

Bende siyavuşpaşa mahallesinde oturuyorum. Umarım benimki de bu kadar uzun sürmez, birkaç gün önce apartmanıma gigafiber kutusu konulmuştu bakalım ne zaman aktif olacak…

27 nisandan beri bende aktif olmasını bekliyorum 1 ay olacak neredeyse aktif olmadı daha. Harbiden insan sürekli sorgulama yapıp gigafiber in olmadığını görünce hevesi kırılıyor ve gelmeyecek diye düşünmeye başlıyor .

Enes Hocam ne dedi bu konu hakkında, belirli bir tarih verdi mi?

1 Beğeni

bir kaç gün önce sizin binaya koyulmuşsa demek ki daha mahalle tamamlanmamış gibi görünüyor. mahalleyi tamamen tamamlayıp öyle aktifleştiriyorlar galiba.

1 Beğeni

Yok, arkadaşım da siyavuşpaşa mahallesinde oturuyor ve yaklaşık 50 gündür aktif olarak gigafiber kullanıyorlar… :frowning:

Sokağı neydi hocam sadece hız sorgulaması sayfasını kontrol etmek istiyorum, o zaman bize de versinler…

Kusura bakmayın hocam beklettim, “Ulubatlı hasan caddesi” diye geçiyor. Kontrol edebilirsiniz hız sorgulama sayfasından.

1 Beğeni

Evet kontrol ettim sadece 1 caddede aktif oluşu gerçekten tuhaf.

1 Beğeni