1700 - 2000 TL aralığında Modem

Sanmıyorum 35B açılacağını Fibere geçirirler daha kolay kaldı ki halen her yan 17B :d ayrıca cihazı biliyorum hocam da trde pek kullanan görmedim. Lantiqli cihazlar iyi de yok bizim buralarda pek

Nispeten eski bir cihaz muhtemelen kalkmıştır. 7490 falan var sanırım şu an

En önemli olan altyapı nedir modem sonra önce hız

@CKLasT ofisteki arkadaşların baskısı üzerine Keenetic Hero aldım bakalım nasıl olacak :rofl: Cihaz hakkında düşüncelerin nedir

Peak alacaktınız ona ne oldu :slight_smile:

7530 var bende. 7590 ile farkı dect(ISDN tel) ve ethernet wan. Başka bir fark yok. Ben evde 3cx voip kullandığım için gerek görmedim. Zaten VDSL kullanıyorum. Bulunduğum yer öyle sitelerin olduğu bir yer olmadığı için fiber de gelmez. Genellikle müstakil evlerin olduğu bir semt.

1 Beğeni

Çamaşır makinesini hatırlatmayı unutma :joy::joy:

1 Beğeni

@CKLasT Ay sonu olmasından kaynaklı şirkete geldim malum ay kapanışı vs vs TSG departmanındakiler ile görüştüm Hero nun iş göreceğini söyledi bakalım deneyeceğiz hepsiburada dan aldık yarın ofise gelir galiba

@tsunami sıkıntı mı aldım dersin :slight_smile:

1 Beğeni

Çamaşır makinesi @tsunami

Benim kasmamdaki tek amaç paramı evde çalışarak kazanıyorum ve evimde internete bağlanan çok cihaz var bu sebeple sorunsuz internet ve sorunsuz cihaz istedim bu platformda da sizler gibi bilgili arkadaşlardan öneri ver yardım alacağımı düşündüm.
@semihaydogan ve tsunami Çamaşır makinesi ve mesh cihazı muhabbetinde sayenizde formda biraz dolandım teşekkür ederim
@tsunami en şimdi evde modem olarak ne kullanıyorsun?
Şirketteki arkadaşlar çok abartı para verme Hero da iş görür gibi dediler ondan buna döndüm.
Bir çok kişi memnun kalmış bakalım memnun kalmazsak iade ederiz gider çok dert değil sonuçta dediğin gibi altı üstü bir modem :wink:

Bilseydim benim aldığımı sana gönderirdim :smiley:2 saat önce kargoya verdim. Keenetic tutulan bir marka. Bana gelen cihaz mı sıkıntılı anlamadım. Müthiş bir kopma sorunu yaşadım. Emekter modemi taktım şimdi. 15 saattir kopma yok. Crc 2.

3 Beğeni

Hocam keenetic in son zamanlarda çıkan yazılımlarında sorun var 3.7-3.7.1-3.7.2 bu yazılımları kullanan bazı kişilerde kopma sorunu var çözmeye çalışıyorlar yakın zamanda çözülür diye düşünüyorum ki çoğu kişide sorun yok bazı kişilerde oluyor son dsl sürücüsü bazı dslam lar ile uyumsuzluk sorunu yaşıyor gibi görünüyor. Bu arada bende keenetic hero dsl kullanıyorum bende bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor cihaz

2 Beğeni

Aslında modemlerde sorun yok sorun dslam yada her neyse onlarda.

Ee hani 2 cihazında günahını almıştınız sorun tesisattaydı, ne oldu ?

Yazıyı da silmişsiniz sanırım, bulamadım

Hhahaahahaah nabza göre şerbet :joy::joy:

1 Beğeni

Evet 2 cihazında günahını aldım. Ne olduysa tesisatı yenilettikten sonra oldu. Zaten Keenetic ile tesisat aynı gün. Cumartesi. Tam 4 gündür test ediyorum. Keenetic ile de koptu Asus ile de. Dün gece tam 00:08 den bugün 17:43 e kadar Asus hiç kopmadı. Kaç gb dosya indirdim zorladım hiç bişey olmadı. 17:43 ten bu yana 3 kere koptu. Ya ben mühendis değilim. Uzman da değilim. Ülkenin rezil altyapısından dolayı herkes gibi kendini geliştiren biriyim. Ben şahsen tesisattan olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü tesisat yeniledikten sonra hat zayiflamam da 1.5 db gibi bir iyileşme oldu. Bu arada eski standart telefon kablosunu yine telefon kablosuyla değiştirdik. Ekstradan ekler yak1 ile bağlı. Daha iyi bilen arkadaşlar açıklarsa sevinirim eğer tesisatta sorun olsaydı bunca indirme yapmam normal mi? TurkNet Yapa da bir sıkıntı olamaz mi? Pazar günü açtım. Dün aradılar telefon seste kesilme vardı. Sonra arayalım dediler. Bugün arayan soran yok.

Ben Mart 2021 den bu yana TurkNet liyim. Son 1 aydır da Yapa dayım. Her görüşmemizde memnuniyetimi nasıl onlara soyluyorsam, çevremde nasıl reklamını yapıyorsam bir zahmet az ilgilensinler sorunlarimizla. kardeşimi turknetli yaptım. Bedava internet umrumda olsaydı arkadaşını getirden yapardım. Yeter ki adam gibi net kullanalım

Hocam tesisatı yenilediysen niye yak1 ile ek var?

Tt nin telefon kablosu. Ekli yaptılar. Eski kablomda ekliydi ama yak yoktu

Haklı olabilirsin modemler baya iyi yalan yok 5-6 aydır hiç sıkıntı yaşamadım modem ile alakalı. Yaşadığım sıkıntılar hep türk telekom kaynaklı ya hızı kısıtlar ya sağlam portu kendi müşterisine verir bizi bozuk porta atar şu TurkNet kendi altyapısını getirse de kurtulsak şu türk telekom belasından.

1 Beğeni