17 gündür altyapı sorunu

Merhaba;

17 gündür altyapı sorunumun duzelmesini bekliyorum. Remote olarak çalışmaktayım durumum çok acil defalarca aciliyet belirttim ama herhangir bir aksiyon yok, Buca bizim bölgemiz dediniz yıkayıp yağladiniz Bucanin göbeğinde evim hala çözemediniz. Sinyal yüksek dedi ve gitti ilk gelen beyfendi. Lütfen yardimci olun.

2916505
Saygılarımla.

Selamlar @Ossymessy, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Sizin için ekiplerle iletişime geçtim. Gereken adımları attım, bilgi bekliyorum :handshake:

2 Beğeni

Teşekkürler cevabiniz için fakat hala bir aksiyon yok lütfen eğer TurkNet kullanamayacaksam bana uygun bir dilde belirtin, teşekkürler.

1 Beğeni

Rica ederim. Endişelenmeyin, altyapınız aktif olacak. Tahmin edip görebildiğiniz üzere GigaFiber süreçlerimizin her alanında inanılmaz bir talep, yoğunluk var. Bu yoğunluğu karşılayabilmek adına tüm ekipler ekstra çalışıyor ve gereken adımlar atılıyor. Ben de ekiplerle tekrar iletişime geçtim :heart_hands:

1 Beğeni

Merhaba;

Hala bekliyorum ve hala bir aksiyon yok 3 gün sonra tam bir ay olucak ve koskoca TurkNet altyapı sorununu çözemiyor.

Selamlar tam 25 gün falan sürdü sanırsam ama internet oldu altyapi hariç kurulum ve arıza ekibi çok hızlı aksiyon alarak çalışıyorlar 25 gün beklemeye değdi mi bence evet

Sorunun çözülmesine çok sevindim, keyifli kullanımlar dilerim :heart_hands: