06.10.2024 akşamı internet hızım düşük olduğu için arıza kaydı açmıştım. 07.10.2024 tarihinde işten eve döndüğümde DSL ışığının yanmadığını fark edip arıza kaydı açtım. Türk Telekom arızası diye dönüş yaptılar ve 5 günlük bir takvimde çözüleceğini belirttiler. Aynı binada benim teşvikimle TurkNet’e geçen komşumun internetinde bir sorun yok. Planlı bir çalışma vs. olmadığı aşikâr. O günden beri 5 gün tarihi ilerleterek hiçbir çözüm önerisi sunmuyorlar. 4 yıldır TurkNet’teyim. TT’den benzer bir arızaya ilgisizlik ile sinirlenip sözleşmeyi fes edip TurkNet’e geçmiştim. 4 senedir bir sıkıntı yoktu fakat son 15 gündür dalga geçer gibi geçiştirmeler sinirimi bozdu. Durumu CİMER üzerinden BTK’ya da ilettim. TurkNet tarafında yaşadığım mağduriyete mantıklı bir açıklama yapan henüz yok. Buradan da durumu iletmek istedim. Yeni bir internet servis sağlayıcı arama yoluna girmeme gerek kalmaz umarım. Müşteri numaram profilde mevcut. İyi günler.
Merhaba @craftool , arızanızın öngörülen çözüm tarihi 26/10/2024 04:44’tür. Arızanın boyutu ve çalışmanın seyrine bağlı olarak süreçler planlanandan uzun ya da kısa sürebiliyor. Arka planda ekiplerden öncelik talep edildiğinden emin olabilirsiniz. Güncel gelişme olması durumunda ekibimiz mutlaka bildirecektir.