15 gündür bağlanmayan internet

Toplanında size fıkra anlatayım. İçersinde 32 blok bulunan toplamda 1160 hane olan her binada 40 daire olan bir sitede. Ne hikmetse sadece benim abonelik işlemlerin deprem kaynaklı altyapı sorunu nedeniyle gerçekleşmiyor. Halbuki 1 ay önce aynı sokakta 2 bina yanda ikamet ederken başka bir internet servis sağlayıcı den aldığım internette sıkıntın yoktu.aynı şekilde yeni taşındığım binada da benim dışımda 39 daire
internet sıkıntısı yok ama benim dairede sırf bana özel deprem kaynaklı sorun varmış. Ttnet böyle demiş. TurkNet 'te mantıklı olarak benim o bölgede müşterim var 1.5 yıl sonra deprem kaynaklı sorun mu olur canım dememiş. Bizde bilmeden Tüknete geçelim dedik allah belamızı verdi 15 günde bir aktivasyon yapamadılar. Yapabildikleri tek şey tt yetkilileri ile görüşme sağlamaları ki ben ondan bile şüpheliyim çünkü site içersinde ttnet araçları vızır vızır geçiyor.

Selamlar @UGURS88, kısa bir süre önce aranarak tarafınıza bilgi aktarıldığını görüyorum. Önceliğinizi ilgili birimlerle paylaştım. Hassasiyet talep ettim. Takip ediyorum

Hah onlarda aynen böyle dedi. Ekiplere aktarıyorum,Ekiplere bilgi veriyorum. Hatta şimdi arayıp hizmet veremiyoruz dediler. Bende tüm binada intetnet var sadece bana mı hizmet veremiyorsunuz dedim. O zaman Ekiplere binada sorun olmadığını ileteyim dediler. Ttnet bilerek isteyerek bunu yapıyor. Sizde yutuyorsunuz, şaşırıyorum.

Kurumsal bir firma olarak başarısızlığı kabul etmeniz ne kadar sürüyor. Mesela 6 gün tahaddüt verip 16 günde bağlantıyı halledemeyince başarısız olduk dermisiniz. Yoksa biraz daha beklememiz lazım mı. Biliyorum gerekli birime aciliyeti iletip kontrolleri sağlayıp türktelekom yetkilileri ile görüşme sağlayacaksınız. Onlar beni arayacaklar. Standart metini her müşyeriye yazdığınızı farkettim.

Yaşanılan durum için gerçekten üzgünüm. Kaydınızı tekrar ekiplerimize ilettim. Öncelikli olarak işlem sağlanıyor :pray:

Sizi üzen bir müşteri ile çalışmak istemezsiniz umarım. Siz en iyisi benim başvurumu iptal edin gidip türk telekoma başvuru yapayım. Birbirinizi de üzmemiş oluruz.

Tekrar selamlar @UGURS88, aktivasyon süreciniz tamamlandı. Keyifli kullanımlar dileriz :innocent:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.