15 Günde TürkNet'li olamamak

İyi yorumlar olsun, kötü yorumlar olsun TT taahhütümün bitmesi sonucunda TurkNet’li olmaya karar verdim. 29 Ocakta görüşme sağlayıp 31 Ocakta aboneliğimi başlattım. Aktivasyon süreci başlamasıyla birlikte yıllardır sorunsuz kullandığım altyapımda sorun olduğu söylendi. Müşteri hizmetleriyle online görüşmeler yapmam sonucu 15 gündür hiç ama abartmıyorum hiç bir ilerleme kat edemedik. Tek bildiğim ortada bir kutu sorunu olduğu.

İki önceki görüşmemizde altyapı sorununu elektrikçi çağırarak çözebileceğim söylendi :smiley: . Ondan sonraki görüşmemizde TT ekibi hariç hiç kimsenin ankastre kutusuna dokunamayacağı söylendi. 15 gündür sadece bir şeyler söyleniyor ve gerçekten aboneliğim üzerinden geçen 360 saatten sonra tek bildiğim şey bir sorunum var ve kendi kendine çözülmesi beklendiği, bir şirket gerçekten 15 günde hiç mi ilerleme kat edemez…

TurkNet benim için bir hayal kırıklığı oldu.

2 Beğeni

Merhaba, aktif olarak bulunan destek kayıt numaranızı bana DM’den mesaj olarak iletir misiniz?

Merhaba @furkanfurkan, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Tüm sürecinizi uzman arkadaşlarıma ileterek sorununuzu önceliklendiriyorum. Gerekli tüm aksiyonları hızlıca alıp size konu hakkında bilgi vereceğiz.

2 Beğeni

2 günde internetim bağlandı, ilginiz için teşekkürler.

3 Beğeni

Çok mutlu oldum :star_struck: Bir sorun yaşarsanız bana istediğiniz zaman özel mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim :pray:

4 Beğeni